Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kuriózna nehoda hospodára Martina: Jeho mobil skončil v kravskom… No FUJ!

Hospodár Martin Bagár je na podobné kuriózne nehody na svojej farme zvyknutý. Zobraziť galériu (6)
Hospodár Martin Bagár je na podobné kuriózne nehody na svojej farme zvyknutý. (Zdroj: TV Markíza/Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Hospodár z markizáckej Farmy, Martin Bagár, nie je len hercom pre potreby televíznych kamier, ale farmárom je aj v skutočnom živote. No a život na statku s množstvom zvierat často prináša aj poriadne kuriózne momenty. Jeden taký sa stal aj pred pár dňami. Martinovi by ste sa nedovolali - jeho mobil totiž skončil v kravskom... No fuj!

Na svojom statku má vždy o zábavu postarané! Len pred pár dňami sa Martin Bagár, známy ako prísny hospodár Martin z markizáckej Farmy, na sociálnej sieti Instagram podelil o kurióznu nehodu. Fotka, ktorú na svoj profil pridal, napovedala, že sa na statku diali veľmi zaujímavé veci a odporučil, aby sa mu v tej chvíli nepokúšal nikto dovolať.  


TRAPAS prísneho hospodára z Farmy: Ups, TOTO z epizódy radšej vystrihli!


Jeho mobil bol totiž kompletne namočený v obrovskom kravskom lajne. „Začiatok lockdownu na Farme. Radšej mi nevolajte,“ napísal k záberu Bagár. Nedalo nám preto sa ho neopýtať, čo sa vlastne stalo - zo záberu bolo totiž zjavné, že mobil mu do smradľavej kopy nepadol, ale udialo sa to presne naopak. Neželaná hmota pristála priamo na jeho telefóne odloženom na stoličke. 

„Menil som si v dojárni kravy, mobil som si položil na stoličku a kým som krave robil servis... Jasne mi vyjadrila svoj názor na sociálne siete a moje pôsobenie v nich,“ vysvetlil pre Topky.sk so smiechom Bagár. Jeho mobil, šokujúco kravský útok prežil. „Jasné, zvládol to. Ale útok teplým lajnom je docela jemný. Špenátový zábal... Horšie je očúranie a pristúpenie,“ vysvetlil hospodár. 

Ten má zjavne skúsenosť aj s takýmito nehodami. No aj s inými. „Tento nebol vodotesný a mal popraskaný displej. Môj nerozbitný je v oprave. Rozbil som ho,“ dodala so smiechom hviezda markizáckej Farmy, ktorej zjavne mobil bez škrábanca pri povahe jeho práce dlho nevydrží. 

Na mobile Martina Bagára skončila obrovská kopa kravského lajna.
Zobraziť galériu (6)
Na mobile Martina Bagára skončila obrovská kopa kravského lajna.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: FarmaMartin Bagár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu