Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pocisková v šoku: Mladá Slovenka prespievala jej pieseň.... Veď sú ako cez kopirák!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aj vďaka speváckym televíznym šou sa mohli Slováci presvedčiť, že v našej krajine máme mladých hudobných talentov ako maku. Na umelkyňu takého kalibru, ako je Nela Pocisková, sa však chytá naozaj málokto. Lenže jedna mladá Slovenka má na to naozaj slušne našliapnuté a hotová z nej je aj samotná Nela!

Len pred pár dňami Nela odpremiérovala svoj nový videoklip k piesni Bez teba. Krátko po tom sa tejto balady chytila Dominika Rovňanová, ktorú si určite pamätajú niektorí diváci poslednej série česko-slovenskej Superstar. Mladá brunetka síce neprešla do najužších výberov, no skončila v top 48-ke a mnohí vtedy nechápali, prečo ju porota neposunula ďalej. No a teraz im to rozum nepoberie už dupľom. 

Galéria: Filip Tůma a Nela Pocisková

Talentovanú Dominiku ocenila samotná Nela
Zobraziť galériu (4)
Talentovanú Dominiku ocenila samotná Nela  (Zdroj: Instagram)

Na svojom Instagrame totiž Dominika zverejnila prespievanú verziu spomínanej piesne Nely Pociskovej. Už po prvých tónoch sa jej precítená interpretácia nápadne ponáša na tú Nelinu, rovnako ako aj jej nezvyčajná farba hlasu.

Bývalá účastníčka Superstar dokonca ju vo videu označila a naša spevácka diva to potom bez váhania prezdieľala. „Tak toto je bomba,” napísala prekvapená Pocisková, ktorá tak možno sama objavila svoju budúcu nástupkyňu. Lebo, čo si budeme hovoriť, slečna Rovňanová naozaj disponuje mimoriadnym talentom. 

Dominika Rovňanová, Nela Pocisková, Bez teba

Viac o téme: Nela PociskováDominika RovňanováBez teba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu