Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pocisková po materskej: Veľký návrat na televízne obrazovky... Bude hviezdou nového projektu!

Nela Pocisková sa po rokoch na materskej opäť plnohodnotne vracia na televízne obrazovky. Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková sa po rokoch na materskej opäť plnohodnotne vracia na televízne obrazovky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nela Pocisková (30) je od roku 2016 na materskej dovolenke s dvomi deťmi. Z tej si dala na chvíľu pauzu a v roku 2019 zahviezdila v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Zdá sa ale, že herečka hlási svoj definitívny návrat na televízne obrazovky. Má byť hviezdou nového seriálu na Jojke!

Nela Pocisková začínala svoju televíznu kariéru na obrazovkách Markízy. Tam v roku 2009 účinkovala v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. A odvtedy jej popularita eskalovala. V roku 2010 ju modro-žltá televízia obsadila do tanečnej šou Let's Dance, kde sa s Petrom Modrovským stali kráľmi tanečného parketu.

Galéria: Filip Tůma a Nela Pocisková

Nelina sláva vyvrcholila markizáckym Búrlivým vínom, kde v hlavnej úlohe účinkovala do siedmej série. Potom sa z obrazoviek stiahla a venovala sa mamičkovským povinnostiam. Minulý rok si však od dvoch detí na chvíľu odskočila a prijala ponuku účinkovať v šou Tvoja tvár znie povedome.

Preto by mnohí čakali, že keď ohlási definitívny návrat do práce, bude to opäť na obrazovkách Markízy. No opak je pravdou. Po rokoch spolupráce so Záhorskou Bystricou Nelu po novom ulovila Jojka. Ako píše Mediaboom, herečka dostala hlavnú postavu v pripravovanom seriáli s názvom Nemocnica. Informáciu nám potvrdili aj priamo v Jojke.

Nela Pocisková sa naposledy objavila v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková sa naposledy objavila v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Medicína, boj o život, či jeho záchrana, vzťahy a emócie. To všetko prinesie nový seriál Nemocnica z prostredia nemocničného urgentu. Televízia Joj ho svojim divákom ponúkne na jar 2021. Je z dielne kreatívnej producentky a scenáristky Danice Hričovej, ktorá reálne príbehy pacientov zbierala v nemocničnom prostredí. Jednu z hlavných postáv - lekárku Rebeku - stvárni herečka Nela Pocisková, ktorá má za sebou už prvé nakrúcanie so svojimi seriálovými kolegami,“ prezradila pre Topky.sk PR manažérka Tv Joj Katarína Nosková.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Nelu, nech nám prezradí, čím ju ponuka z Koliby zaujala a ako sa jej natáčalo. Na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. 

Nela Pocisková ako lekárka Rebeka v novom seriáli Nemocnica.
Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková ako lekárka Rebeka v novom seriáli Nemocnica.  (Zdroj: Tv Joj)

Nela Pocisková sa už na jar predstaví v jojkárskej novinke.
Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková sa už na jar predstaví v jojkárskej novinke.  (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu