Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gáborík narobil prievan v reštaurácii: S takýmto prístupom sa nevrátim... On je na tabletkách?!

Marián Gáborik spôsobil poriadny rozruch Zobraziť galériu (5)
Marián Gáborik spôsobil poriadny rozruch (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V istej bratislavskej reštaurácii sa zamestnanci poriadne zapotili a nestíhali sa diviť tomu, čo sa u nich deje. Mala to byť šichta ako každá iná, lenže to ešte nikto v podniku netušil, že sa Marián Gáborík (38), ktorý si prišiel objednať narodeninovú oslavu, postará o rozruch, na ktorý v živote nezabudnú!

Svetovo uznávaný hokejista totiž prijal pozvanie do šou 2 na 1, a tak sa stal obeťou Adely Vinczeovej a jej spolumoderátora Dana Dangla. No a ako to už pri nich dvoch býva, svojmu hosťovi to nedarovali a pripravili si pre neho sériu poriadnych zlomyseľností. Medzi nimi aj obľúbené "uško", počas ktorého musel Gáborík nasledovať všetky ich šialené pokyny. 

Galéria: Marián Gáborík v šou 2na1

Bývalý reprezentant sa vybral do reštaurácie, kde si mal s manžérom dohodnúť usporiadanie narodeninovej oslavy. Po úvodných slovách sa do celej akcie zapojili moderátori a zábava sa mohla začať. Gáborík musel pred manažérom zahrať scénku s vidličkami, na popukanie bol moment, kedy sa pýtal, či majú v podniku aj iný inventár ako vidličky, lyžice a nože, pretože jeho kamarát Boris Valábik vraj polievku konzumuje zásadne len z naberačky. 

Neskôr si oproti seba posadil čašníkov, ktorým vyrozprával svoj hokejový životopis a potom sa poľutoval. „Je to náročné. 40-ka za rohom, pár miliónov v banke je. Je toto život? Život je boj," vyhlásil, čo jedného z čašníkov tak rozčertilo, až sa zdalo, že mu z úst každú chvíľu vyjde naozaj nepríjemná poznámka. A to ešte nevedeli, že Marián Gáborík, o ktorom si zrazu už zrejme nemysleli nič pekné, ich bude nútiť spievať Happy Birthday a vyžadovať, aby mali na sebe počas narodeninovej oslavy dresy aj korčule na ľad, keďže podlaha sa mu zdá byť vhodná. 

Zamestnanci reštaurácie si mysleli, že Mariánovi Gáboríkovi úplne preskočilo
Zobraziť galériu (5)
Zamestnanci reštaurácie si mysleli, že Mariánovi Gáboríkovi úplne preskočilo  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jeden z čašníkov sa ledva držal na uzde
Zobraziť galériu (5)
Jeden z čašníkov sa ledva držal na uzde  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Manažérovi to už nedalo, a tak sa Gáboríka spýtal, či je u nich v reštaurácii prvýkrát. A keďže sa zamestnanci k jeho spevu nepridali, na pokyn Adely a Dana mu to poriadne natrel. „Prvýkrát som tu a neviem, či sa sem ešte vrátim, takýto prístup keď tu je," skonštatoval a na rozlúčku dlho objímal najviac namosúreného čašníka, ktorý medzi tým manažérovi gestami ukazoval, že Gáboríkovi evidentne preskakuje v hlave. 

Čašník svojmu nadriadenému naznačoval, že Mariánovi Gáboríkovi asi poriadne šibe
Zobraziť galériu (5)
Čašník svojmu nadriadenému naznačoval, že Mariánovi Gáboríkovi asi poriadne šibe  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vzápätí to moderátorom už nedalo a so smiechom sa dotiahli do reštaurácie. Hokejista sa v tom momente začal ospravedlňovať a Adela s Danom komentovali výrazy nervózneho čašníka. Ten napokon svoje reakcie odôvodnil  mimoriadne úprimne „Ja som nevedel... Či pán Gáborík si nejaké tabletky dáva alebo..." povedal otvorene, A to ani zďaleka nie je všetko. Viac vydarených žartov na účet Mariána Gáboríka váš čaká už v nedeľu večer v šou 2na1 na Markíze!

Viac o téme: Marián Gáborík2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu