Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Exfarmárka Barbora viac nie je sama: Na dovolenke s frajerom... Randí so slovenským futbalistom!

Barbora Bednaričová má priateľa. Zobraziť galériu (10)
Barbora Bednaričová má priateľa. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Na markizácky statok prišla sympatická Barbora Bednaričová (22) ako single baba. Po skončení šou si hľadala princa na bielom koni prostredníctvom sociálnej siete a dokonca na jednom rande za prítomnosti kamery aj bola. Nakoniec však s daným mladíkom neostala, no sama neostala.

Niekdajšia súťažiaca zo šou Farma Barbora Bednaričová je beznádejná romantička a tak sa prezentovala aj na statku. Po skončení obľúbenej reality šou, dala na sociálnu sieť výzvu, nech sa jej ozvú chalani, ktorí by s ňou chcel ísť na rande, no podmienkou bolo nebáť sa kamery. Toto rande totiž malo byť súčasťou relácie Život po Farme. Napokon si jedného odvážlivca menom Michal vybrala, no i keď tomu chcela dať šancu, neostali spolu.

Galéria: Barbora Bednaričová Farma
Exfarmárka však rozhodne nie je sama. Už je to nejaký ten piatok, čo má po svojom boku sympatického priateľa, s ktorým si momentálne užíva slnečnú dovolenku v Chorvátsku na Makarskej riviére. Odtiaľ pridala zamilovanú fotografiu, na ktorej jasne vidieť, ako im je fajn. „Keď mám svoju nešiko chvíľku a odnesie si to Andy... Btw, takto sa vďaka nemu smejem stále a zbožňujem to,“ napísala k spoločnému záberu ešte začiatkom júna blondínka.

Farmárka Barbora Bednarič našla šťastie po boku sympatického priateľa.
Zobraziť galériu (10)
Farmárka Barbora Bednarič našla šťastie po boku sympatického priateľa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jej priateľ pritom nie je žiaden neznámy muž. Teda minimálne pre fanúšikov slovenského futbalu. Barbora totiž zbalila brankára Dunajskej Stredy Andreja Perneckého. A musíme uznať, že s exfarmárkou tvoria skutočne pekný pár a veľmi im to spolu pristane. Podľa spoločných fotografií medzi nimi skutočne vykvitla láska. 

Priateľom Barbory Bednaričovej je slovenský futbalista Andrej Pernecký.
Zobraziť galériu (10)
Priateľom Barbory Bednaričovej je slovenský futbalista Andrej Pernecký.  (Zdroj: Instagram B.B.)

Viac o téme: FarmaBarbora BednaričováAndrej Pernecký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu