Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Radikálna zmena exfarmára 7 mesiacov po šou: Kilá navyše sú preč a zbavil sa aj vlasov!

Vlado Hudáček Zobraziť galériu (11)
Vlado Hudáček (Zdroj: TV MARKÍZA)

DOMAŠA – Na markizáckom statku bojoval v tíme východniarov a napokon si vyslúžil od hospodára aj funkciu kronikára. Vlado Hudáček (38) si povahovo sadol s ďalšími tromi chlapmi z osadenstva červených a keď to čas dovolí, stretávajú sa. Naposledy si užili predĺžený víkend a Vlado sa ukázal takpovediac v novom šate.

Na markizáckom statku zgúňal a tým sa preslávil. Vlado Hudáček si padol do nôty s víťazom Farmy Gabom Sedláčkom a ďalšími dvomi východniarmi Rasťom Mojsejom a Martinom Mihálikom. Táto štvorica si vybudovala priateľstvo, ktoré vytrvalo aj po skončení reality šou. Stretávali sa aj počas karantény a tentoraz sa stretli opäť. Užili si predĺžený víkend pri vodnej nádrži Domaša.

S fotografiou z malej dovolenky štyroch priateľov sa pochválil Rasťo Mojsej a je na nej jasne vidieť, že sedem mesiacov po skončení šou prešiel Vlado Hudáček poriadnou premenou. Diváci si nemohli nevšimnúť, že na statku mal pár kíl navyše. Na hlave mal trávnik z vlasov a nechýbala ani kratšia brada. To je však už minulosťou. Východniar schudol a zhodil nielen vlasy, ale i ochlpenie z tváre. Musíme uznať, že táto premena mu skutočne prospela. Na statku totiž pôsobil kvôli kilám staršie, ako v skutočnosti je.

Vlado Hudáček poriadne schudol, zbavil sa vlasov i brady a vyzerá omnoho lepšie.
Zobraziť galériu (11)
Vlado Hudáček poriadne schudol, zbavil sa vlasov i brady a vyzerá omnoho lepšie.  (Zdroj: Instagram R.M.)

Viac o téme: Farma 11Vlado Hudáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu