Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nela Pocisková sa na internete čoraz viac odhaľuje: Sexi FOTO len v plavkách!

Nela Pocisková je na sociálnych sieťach v poslednom čase naozaj aktívna. Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková je na sociálnych sieťach v poslednom čase naozaj aktívna. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nela Pocisková (29) sa dlhé roky vyhýbala vlastnému profilu na sociálnej sieti Instagram. Po novom roku však svojich fanúšikov prekvapila a účet si založila. A je na ňom aktívna čoraz viac. Najnovšie sa tam pochválila zábermi z víkendovej rodinnej pohodičky pri bazéne. A ukázala pri tom svoju ukážkovú postavičku len v plavkách!

Nela Pocisková začiatkom roka splnila želanie svojich fanúšikov a priblížila sa im vďaka vlastnému profilu, ktorý si založila na sociálnej sieti Instagram. Tam mapuje nielen svoj profesionálny život, ale najmä ten súkromný. Jej priaznivci tak môžu nahliadnuť, ako vyzerá jej rodinný život s Filipom Tůmom a ich dvomi detičkami. 

Galéria: Filip Tůma a Nela Pocisková

Aj najnovšie sa pochválila zábermi z rodinnej pohodičky pri bazéne. A odhalila pri tom svoju dokonalú postavičku len v plavkách. Málokto by pri pohľade na perfektné krivky známej Slovenky tipoval, že je už dvojnásobnou mamičkou. Jej brucho totiž nenesie žiadne známky dvoch tehotenstiev.


Pocisková ukázala postavu: Tá žena má brutálne brucho!


Navyše sa pochválila záberom, ktorý určite príjemne prekvapil najmä jej mužských fanúšikov. Nielenže je na ňom len v úsporných bikinách, ale navyše si na ňom struhla sexi pózičku, pri ktorej ešte viac vynikli jej ženské tvary. Zvodnú fotku ešte okorenila našpúlenými perami a dokonalé instagramové foto bolo na svete! 

Nela Pocisková sa pochválila takouto sexi fotkou len v plavkách.
Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková sa pochválila takouto sexi fotkou len v plavkách.  (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu