Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

A je to tu: Kastingy na Farmu sú vo finále, vieme, kedy sa začne nová séria!

Farma sa vracia!
Farma sa vracia!

BRATISLAVA - Fanúšikovia markizáckej Farmy môžu jasať. Nie je žiadnym tajomstvom, že televízia chystá ďalšiu sériu obľúbenej šou. Už pred niekoľkými týždňami vyzývala potenciálnych farmárov k tomu, aby sa prihlásili a zabojovali o rozprávkovú výhru 75 000€. Najnovšie sme sa ale dozvedeli, že výber finálovej zostavy súťažiacich sa blíži k úplnému koncu!

Uchádzači, ktorý sa chcú dostať na Farmu 12, už prešli najhrubším sitom. „Tieto posledné dni sa konali v podstate finálové kastingy, kde sa dostali len tí najzaujímavejší. Podpisovali sa aj prvé zmluvy,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. „Finalisti sa budú vyberať v najbližších dňoch,” dodal s tým, že známy je už aj termín, kedy sa šou začne nakrúcať. 

Galéria: Súťažiaci z predchádzajúcej Farmy 11
„Začať by mali cca o mesiac, konkrétne 3. augusta, trvať by to malo približne do polovice októbra,” uviedol náš zdroj. S touto informáciou sme oslovili aj samotnú Markízu, tam sa k nej však zatiaľ vyjadriť nechceli a ich slová boli ešte opatrné. „Môžme potvrdiť toľko, že novú Farmu na obrazovky prinesieme na jeseň,” uviedol marketingový riaditeľ TV Markíza Michal Borec. 

Viac o téme: FarmaFarma 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu