Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ak by bol jeho syn "teplý" baleťák, zabije ho: Vémolove homofóbne reči vytočili slovenského speváka... Je mi ho ľúto!

Vémolove homofóbne reči vytočili Jakuba Petraníka Zobraziť galériu (3)
Vémolove homofóbne reči vytočili Jakuba Petraníka

BRATISLAVA/PRAHA - Keď sa Karlos Vémola (34) pred niekoľkými dňami "opustil" a verejne rozprával o svojom len 9-ročnom synovi Karlosovi juniorovi, netušil, čo jeho neokrôchané reči spustia. To, čo zo seba vypustil v šou "7 pádov Honzy Dědka", síce zrejme malo vyznieť vtipne, výsledný efekt bol ale úplne opačný a bitkár teraz čelí obrovskej kritike verejnosti!

Karlos je otcom troch detí. Dvoch dcér Lily a Sky a syna Karlosa Juniora. Práve o ňom sa spomínanej šou rozhovoril a chlapcovi verejne poriadne naložil tak, že väčšina divákov nechápala, ako podobné slová môžu vyjsť z úst jedného milujúceho otca. Podľa toho, čo hovoril, to totiž pôsobilo tak, že synátor ani zďaleka nie je podľa jeho predstáv, no to ešte nie je všetko. 

Galéria: Karlos Vémola
„Môj chlapec je trochu mäkký. Z toho bude skôr taký baleťák. Má deväť rokov, ale ja vravím, že má šesť, pretože je chudák taký pomalší. On to má to po mame. Vždy, keď niekam prídeme, hovorím, že to je môj a má 6 rokov. A všetci, že ten je veľký, ten je múdry. Ja sa tak naparujem a on vždy, ale ja nemám šesť, a ja, že drž hubu. Keď niekomu poviem, že má deväť, veľmi mi to neveria,” smial sa Karlos na synovi, ktorý sa evidentne "nepotatil". 

Športový talent vraj veľmi nepochytil. „Dal som ho na rugby, to vôbec nešlo, na neho to bolo veľmi drsné, teraz som ho dal na futbal. On to v sebe nemá, ja to do neho akože nechcem úplne vmlátiť. Keď vidím, že to v tom decku nie je, tak to v ňom nie je. Juniorovi vravím, že: môžeš byť šampión čoho chceš, napríklad vo futbale. Si taký mäkký, taký baleťák. Hlavne nebuď teplý, inak to z teba vymlátim, inak si rob, čo chceš,“ povedal Vémola, ktorého vlastné slová poriadne pobavili aj napriek tomu, že verejne zhodil svojho jediného syna. 

Moderátorovi to teda nedalo a spýtal sa, čo by robil, ak by sa jeho syn vážne rozhodol byť "baleťákom". „Keď bude chcieť byť baleťák a privedie domov dievča, tak je to v poriadku. Ak bude teplý baleťák, tak ho zabijem normálne. Ja to myslím úplne vážne. A presviedčam ho o tom od útleho veku, že to myslím úplne vážne. A zmeňme tému, než sa na*eriem,” uzavrel túto debatu Karlos bez servítky pred ústami. 

Karlos o svojom 9-ročnom synovi radšej tvrdí, že je o tri roky mladší.
Zobraziť galériu (3)
Karlos o svojom 9-ročnom synovi radšej tvrdí, že je o tri roky mladší.  (Zdroj: Instagram K.V.)

Tieto jeho vyjadrenia nenechali chladnou ani verejnosť. Na bitkára sa zvalila obrovská vlna kritiky od bežných ľudí i zo strany médií. Pre Topky sa k tejto téme najnovšie vyjadril aj spevák Jakub Petraník, ktorý otvorene hovorí o svojej orientácii a bojuje za práva homosexuálov. Niet sa preto čo diviť, že slová Vémolu ho poriadne rozhnevali. Chcieť z niekoho vymlátiť jeho sexuálnu orientáciu je totiž minimálne absolútne spiatočnícky a extrémistický spôsob riešenia, nehovoriac o tom, že žijeme v 21. storočí, kedy sa na homosexuálnu orientáciu väčšina ľudí už dávno nepozerá cez prsty. 

Jakub Petraník si myslí, že Karlos musel dostať už priveľa rán do hlavy
Zobraziť galériu (3)
Jakub Petraník si myslí, že Karlos musel dostať už priveľa rán do hlavy  (Zdroj: Instagram J.P.)

„Človek, ktorý v jednej vete urazí svoju bývalú ženu, zosmiešni svojho syna a prezentuje svoje stredoveké názory, musel v živote dostať veľa rán do hlavy. Je na tom ale smutné hlavne to, že k takýmto ľuďom dnes vzhliada veľa mladých a tým takýto človek len buduje nenávisť voči menšinám. Je mi úprimne ľúto jeho syna, že má takéhoto otca. Som rád, že môj taký nie je,” povedal nám Jakub, keď sme sa ho pýtali, ako celú túto situáciu vníma on. 

Viac o téme: SynJakub PetraníkKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu