Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce obvinenie Dominiky Gottovej: Kamarátkinmu synovi vraj ponúkala SEX... Má len 16!

Dominika Gottová mala kamarátkinmu 16-ročnému synovi ponúkať sex. Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová mala kamarátkinmu 16-ročnému synovi ponúkať sex. (Zdroj: Facebook D.G.)

PRAHA - Pred pár dňami sme na Topkách písali, že Dominika Gottová (46) sa pustila do kamarátky Šárky Rezkovej (51). Tá jej pritom začiatkom roka výrazne pomohla, keď prominentná dcéra nemala kde bývať. Obvinenia speváčky nenechali chladným jej expartnera Miroslava Kolodzieja a rozhodol sa plavovláske vrátiť úder - mala vraj ponúkať sex ich 16-ročnému synovi!


Ona jej pomohla a Gottová? Dominika sa pustila do kamarátky: Klamstvá, nevera aj krvavá bitka!


Keď sa Dominika Gottová rozhodla vrátiť do rodného Česka, pomocnú ruku so strechou nad hlavou jej podala kamarátka Šárka Rezková, ktorá ju prichýlila u seba doma. O to šokujúcejšie sú jej vyjadrenia, ktoré v týchto dňoch na adresu svojej dnes už zrejme expriateľky povedala. Nahádzala na ňu toľko špiny, že to nenechalo chladným Šárkinho exsnúbenca Miroslava Kolodzieja.

Galéria: Dominika Gottová

Ten sa rozhodol prominentnej dcére vrátiť úder a redaktorovi českého Expresu porozprával, čo sa vraj jedného chladného januárového večera u nich doma dialo. „Syn nám pred niekoľkými dňami povedal, že v januári, keď bola Šárka na klinike a ja pracovne v Nemecku, zostal v dome len s Dominikou a ona mu ponúkala sex,“ povedal Kolodziej a následne popísal, ako zvádzanie jeho 16-ročného nevlastného syna údajne prebiehalo.

„Boli spolu dole v kuchyni pri stole. Sedeli a ona sa ho pýtala najprv na sexuálny život, na dievčatá. Potom sa ho začala pýtať, či to už skúšal so staršou ženou a či by nemal chuť. Lámala ho a potom mu ponúkala sex,“ povedal Miroslav s tým, že mu túto informáciu potvrdil aj ich kamarát. „Náš spoločný známy sa jej na to pýtal a ona mu na to povedala, že Dominik je pekný a ona si môže robiť, čo chce,“ dodáva šokujúco exsnúbenec Rezkovej.

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu