Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ona jej pomohla a Gottová? Dominika sa pustila do kamarátky: Klamstvá, nevera aj krvavá bitka!

Najprv kamarátky a teraz rýpu jedna do druhej! Zobraziť galériu (4)
Najprv kamarátky a teraz rýpu jedna do druhej! (Zdroj: instagram/facebook)

PRAHA – Tak takéto vyvrcholenie kamarátstva Dominiky Gottovej (46) a Šárky Rezkovej (51) nikto nečakal. Tmavovláska podala dcére legendárneho Karla Gotta (†80) pomocnú ruku, keď nemala kde hlavu skloniť a teraz sa snaží blondínka na dnes už zrejme exkamarátku hádzať špinu, ako sa len dá.

Keď sa Dominika Gottová rozhodla vrátiť do rodného Česka, pomocnú ruku so strechou nad hlavou jej podala kamarátka Šárka Rezková. Tá ju prichýlila u seba doma, dokonca bola u nej i v čase Vianoc. Napokon sa Dominika odsťahovala. Tmavovláska však o dcére zlatého slávika napokon prezradila, že má stále svojich démonov v podobe alkoholu a liekov. Na nich bola v minulosti závislá a svätosväte tvrdila, že je z toho vonku. Svojpomocne. Zdá sa však, že to nie je úplne tak.

Galéria: Dominika Gottová

„Po udalosti, kedy Dominika takmer uhorela vo svojej izbe, som musel začať konať. Musel som zistiť, v akom stave je miestnosť, ktorú sme jej poskytli. Moje zistenie bolo úplne šokujúce,“ vyjadril sa pre blesk.cz Miroslav Kolodziej, ktorý v tom čase žil so Šárkou. Dvojica totiž v jej izbe našla skriňu plnú alkoholu. „Fľaše boli všade. Aj za skriňami! O plátkoch rôznych liekov nehovoriac... Dominika sa stala nebezpečnou nielen pre seba, ale pre všetkých v dome. Na izbe pritom aj napriek nášmu zákazu fajčila naďalej. Musela preto odísť preč,“ dodal dnes už expriateľ Šárky.

Dominika Gottová pritom tvrdila, že alkoholu dala zbohom. Veď aj kvôli tejto neresti bola v minulosti v tvári opuchnutá a takú ju zachytili do dokumentu o jej zosnulom otcovi, ktorý bojkotovala práve pre svoj výzor. K metle ľudstva sa však zrejme vrátila napriek tomu, že videla, čo to s ňou, minimálne po vizuálnej stránke, robí.

Z domu Rezkovej sa jej však odísť nechcelo, a to aj napriek tomu, že sa sťažovala, ako ďaleko to má do Prahy. Od januára do marca zaplatila nájom, ktorý predstavoval 6 000 českých korún mesačne, no po tom, čo jej bolo oznámené, že musí odísť, prišla za Kolodziejom, že zaplatí aj dvojnásobok, len nech môže u nich ostať. Na to, že jej tam bolo údajne tak zle, sa až príliš snažila o to, aby tam bývala naďalej.

Šárka Rezková podala Dominike Gottovej pomocnú ruku. Tá jej to opláca čudným spôsobom.
Zobraziť galériu (4)
Šárka Rezková podala Dominike Gottovej pomocnú ruku. Tá jej to opláca čudným spôsobom.  (Zdroj: Facebook Š. R)

Za to, že Mirek a Šárka podali najstaršej dcére Karla Gotta pomocnú ruku, sa im však poďakovala skutočne čudným spôsobom. Začala na nich hádzať špinu. Tvrdila, že dnes už expartner Rezkovej od nej mal žiadať stotisíc korún a dokonca, že Šárka mala počas vzťahu s Mirkom milenca. „Ja že som mala milenca? Panebože, na čo by mi bol? Mirek je báječný chlap a vyhovoval mi po všetkých stránkach. Náš vzťah bol skvelý,“ bráni sa Šárka, ktorá vraj mala Gottovej niekoľkokrát v slabej chvíli o milencovi rómskeho pôvodu hovoriť. „Dominika vypúšťa klamlivé informácie o našej rodine. Po mojom návrate do Česka som začal Dominike pomáhať nadštandardným spôsobom na úkor rodiny. Zrejme si zle vyložila a jedného dňa mi ponúkla vzťah. Týmto moja pomoc skončila,“ doplnil expartnerku Mirek.

Gottová sa však nevzdáva a vracia opäť úder. To, že mala mať Rezková milenca, za tým si stojí. A údajne sa s ním mal Kolodziej stretnúť v krvavej bitke. Jedného dňa mal prísť domov celý zakrvavený a mal sa Dominike zveriť. „Sedeli sme jeden večer s Mirkom v kuchyni a on mi plakal na ramene, že išiel vyzdvihnúť Šárku k jej matke do Chebu, kde bola deň predtým na triednom zraze. Tam nebola, našiel ju až v bare u jej milenca Rudolfa. A ten po ňom okamžite vyskočil a vraj ho napadol,“ opísala blondínka údajnú bitku, ku ktorej malo prísť.

Bývalý partner Dominikinej dnes už zrejme exkamarátky má však iný názor na celý konflikt. „Išiel som pre Šárku do Chebu, kde mala zraz zo školy a primontoval som sa pred klubom, cestou z parkoviska, do bitky. Viac to komentovať nebudem,“ vyjadril sa a za pravdu mu dáva aj Šárka, podľa ktorej si Gottová vymýšľa konšpirácie. Ako napokon táto vojna dopadne, uvidíme až časom.

Dominika Gottová bola so Šárkou aj počas Vianoc. Potom však takmer podpálila barák a musela odísť.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová bola so Šárkou aj počas Vianoc. Potom však takmer podpálila barák a musela odísť.  (Zdroj: Facebook Š. R)

Viac o téme: Dominika GottováŠárka Rezková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu