Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšie útrapy Gottovej: Musela prerušiť kontakt s matkou... strach v domove pre seniorov!

Dominika Gottova Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottova

PRAHA - I keď to už vyzerá, že sa Dominika Gottová (46) pomaly stavia na vlastné nohy, neustále sa musí potýkať s problémami a prekážkami. Do veľkej miery za to môže práve aktuálna situácia spojená s novým koronavírusom.

Najstaršia dcéra Karla Gotta (†80) má opäť hlavu v smútku. Po tom, ako si našla nové bývanie v Prahe, aby mohla byť bližšie k svojej mame Antonii Zacpalovej (85), sa jej do cesty postavil ďalší problém. V domove pre seniorov, kde Antonie našla útočisko, totiž zakázali návštevy. Dôvodom je podozrenie, že jeden zo zamestnancov by mohol byť infikovaný novým vírusom COVID-19.

Galéria: Dominika Gottová

 

Narodeniny osamote

„Počula som, že jeden z tých ľudí, čo tu pracujú, je tiež chorý kvôli koronavírusu. Ale podrobnosti neviem,” prezradila Antonie pre český Blesk. Už približne dva týždne nemôžu z preventívnych dôvodov obyvatelia zariadenia opúšťať svoje izby, kam im zamestnanci nosia i jedlo.


Veľké zmeny v živote Dominiky Gottovej: Sťahovanie a... TOTO je jej nový džob?


Bývalá tanečnica a jej dcéra preto momentálne udržiavajú kontakt iba cez telefón. Žiaľ, Dominika tak nemohla matku vidieť ani na jej 85. narodeniny, ktoré Antonie oslávila uplynulý piatok. I keď je z toho smutná, chápe, že ide o výnimočnú situáciu. „Tá choroba je pre nás nebezpečná, a tak to teraz musíme vydržať! Dominika a priatelia mi k piatkovým narodeninám gratulovali cez telefón. Vedenie domova mi prišlo zagratulovať priamo na izbu, bolo to od nich veľmi milé,” uviedla Zacpalová.

Dominika Gottová oslávila narodeniny svojej mamy cez telefón.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová oslávila narodeniny svojej mamy cez telefón.  (Zdroj: Facebook D.G.)

 

Dominika však milovanú mamu nechce ukrátiť o narodeninovú oslavu a hneď ako sa situácia upokojí, plánuje ju zobrať do reštaurácie, ktorú s obľubou navštevoval i zosnulý Gott. Obe tak majú niečo, na čo sa môžu tešiť.

<

Dominika Gottová plánuje 85. narodeniny svojej mamy osláviť neskôr a to v obľúbenej reštaurácii svojho otca.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová plánuje 85. narodeniny svojej mamy osláviť neskôr a to v obľúbenej reštaurácii svojho otca.

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu