Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spomínate si na bacuľku Kolečkářovú zo Superstar: Dnes je z nej poriadna šupa!

Alžběta Kolečkářová výrazne schudla! Zobraziť galériu (10)
Alžběta Kolečkářová výrazne schudla! (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA – V roku 2011 sa sympatická Zlínčanka Alžběta Kolečkářová (27) prebojovala až do finálovej zostavy Česko Slovenskej Superstar. Hoci sa nedostala do finále a napokon zvíťazil Slovák Lukáš Adamec (33), do pamäte ľudí sa zapísala ako milá bacuľka, ktorá dokonca randila so svojím súperom Michalom Šepsom (25). Dnes je z nej sexi kočka!

Pred deviatimi rokmi sa prihlásila do speváckej súťaže a podarilo sa jej prebojovať až do finálovej dvanástky. Medzi svojimi súpermi našla vtedy aj spriaznenú dušu v podobe rastamana Michala Šepsa. Alžběta Kolečkářová sa zapísala do pamäte ľudí ako sympatické, milé a bacuľaté dievča. Dnes je však všetko inak a baba, ktorú je za čo chytiť, je minulosťou.

Alžběta Kolečkářová bola počas Superstar bacuľka.
Zobraziť galériu (10)
Alžběta Kolečkářová bola počas Superstar bacuľka.

Alžběta sa dokonca už teší zo synčeka Louisa, spieva, vystupuje a svojich fanúšikov teší aj svojimi fotkami sexi postavy. „Keď chce človek vystupovať pre verejnosť, musí tiež nejak vyzerať. A ja som už konečne musela so svojou postavou niečo urobiť, aby som sa na seba mohla s pokojným svedomím pozrieť do zrkadla,“ povedala Kolečkářová.

Dostať sa však do takejto formy nie je pre každého jednoduché, a ani pre Alžbětu nebolo. Aj popôrodné kilá sa jej držali, no napokon sa obrátila na odborníčku a už to išlo. „Nemám žiadnu špeciálnu diétu. Skrátka som začala cvičiť a stravovať sa zdravo a pravidelne. A musím naozaj uznať, že sa to darí. Pneumatika na bruchu zmizla a dokonca sa mi začalo rysovať pekne vyzerajúce poprsie. Na to som obzvlášť pyšná. Kvôli kojeniu som mala prsia povädnuté a teraz akoby sa prebudili k životu,“ vysvetlila, ako sa jej podarilo dosiahnuť takúto zmenu. Ako sama povedala, dopredu ju poháňajú jej priatelia a kolegovia. „Mám okolo seba skvelý tím ľudí a veľké sebavedomie a skvelé nápady mi tiež dodáva môj manažér,“ pochvaľuje svoje okolie speváčka, z ktorej je dnes riadna šupa. 

Z Alžběty Kolečkářovej je dnes sexi šupa!
Zobraziť galériu (10)
Z Alžběty Kolečkářovej je dnes sexi šupa!  (Zdroj: Archív A. K.)

Viac o téme: SuperstarAlžběta Kolečkářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu