Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pribratý exsuperstarista Šeps kvôli COVID-19 na mizine: Inzerát... Hľadá prácu, akúkoľvek!

Michal Šeps bol v SuperStar známy aj svojím pozitívnym vzťahom k marihuane. Zobraziť galériu (6)
Michal Šeps bol v SuperStar známy aj svojím pozitívnym vzťahom k marihuane.

PRAHA - Michal Šeps (25) sa dostal do povedomia verejnosti vďaka markizáckej šou SuperStar. Odvtedy uplynulo síce už 10 rokov a mladý spevák sa viditeľne zmenil, no stále sa živí hudbou. Podobne ako pre mnohých zamestnancov, aj pre umelcov však v týchto chvíľach nastali ťažké časy. Rastaman preto zverejnil inzerát... Hľadá prácu, doslova akúkoľvek!

Michala Šepsa si diváci speváckej šou SuperStar určite dobre pamätajú. V ročníku, v ktorom zahviezdil aj Lukáš Adamec, na seba mimo talentu upozornil aj pozitívnym vzťahom k marihuane a láskou ku kolegyni Alžbete Kolečkářovej.


Spomínate si na bacuľku Kolečkářovú zo SuperStar: Dnes je z nej poriadna šupa!


Od čias, kedy sa mladý Čech každý týždeň objavoval na televíznych obrazovkách, však ubehlo už niekoľko rokov a on sa za ten čas viditeľne zmenil. Dnes to už nie je útly rastaman, ale poriadny kus dredatého týpka. A aktuálne rieši nemalý problém. 

Michal Šeps sa za 10 rokov, ktoré uplynuli od SuperStar, viditeľne zmenil.
Zobraziť galériu (6)
Michal Šeps sa za 10 rokov, ktoré uplynuli od SuperStar, viditeľne zmenil.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Podobne, ako väčšinu ľudí na celom svete, aj jeho citeľne zasiahla kríza kvôli koronavírusu. Keďže sú zakázané akékoľvek hromadné podujatia, prišiel o prácu, a teda aj o príjem. No neplače zbytočne nad rozliatym mliekom ako niektorí jeho kolegovia z brandže. Rozhodol sa k situácii postaviť čelom. 

Na sociálnej sieti Facebook preto zverejnil inzerát, v ktorom píše, že si hľadá prácu... Akúkoľvek. „Som spevák reggae a hudobník a kvôli situácii v dnešnej dobe nie sú koncerty, ako asi viete, tak som si povedal, no a čo?“ píše sa na začiatku inzerátu na facebookovej stránke, kde si ľudia hľadajú prácu. 

„Hľadám akúkoľvek prácu, najlepšie jednozmenná prevádzka a víkendy voľné, ale nie je to podmienkou. Ovládam prácu s PC, rád varím, takže napríklad niekde v kuchyni v pohode, aj riad budem pokojne umývať,“ píše Šeps. 

„Hovorím samozrejme česky, anglicky, nemecky, slovensky a dohovorím sa rusky. Inak hrám na 7 nástrojov, takže zvládnem aj niekoho naučiť hrať na nástroj,“ napísal na Facebooku a svojich fanúšikov nabáda, aby mu poslali akúkoľvek ponuku. 

Viac o téme: SuperStarMichal Šeps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu