Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dcéra (24) Patrasovej a Slováčka bojuje s rakovinou: Radikálny krok... Rozmýšľa nad odstránením pŕs!

Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsníka. Zobraziť galériu (5)
Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsníka. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Dcéra Dády Patrasovej (63) a Felixa Slováčka (76), už niekoľko mesiacov statočne bojuje s rakovinou prsníka. Anička Slováčková (24) je na konci náročnej liečby, čaká ju ešte posledná operácia a ožarovanie. Preventívne však premýšľala nad radikálnym krokom - chcela si dať odstrániť obidve prsia!

Na Topkách sme v pondelok informovali, že dcéra hudobníka Felixa Slováčka a herečky Dády Patrasovej, Anička, ukončila náročný cyklus chemoterapií. Teraz ju čaká operácia, pri ktorej jej z prsníka vyberú hrčku a uzliny a po nej bude musieť ešte absolvovať ožarovanie. Potom by však už mal byť boj so zákernou rakovinou ukončený. 

Galéria: Herečka Anička Slováčková bojuje s rakovinou

Stále je tu však riziko, že by sa nebezpečná choroba mohla vrátiť. Práve preto herečka priznala, že zvažovala radikálny krok - že si dá odstrániť obidve prsia. „Áno, premýšľala som nad tým dosť často,“ priznala blondínka. Vraj by sa to nebála podstúpiť, už len kvôli svojmu zdraviu. Lekárka ju však uistila, že to nebude potrebné. 


Dcéra Patrasovej a Slováčka ide pod nôž: Najprv chemoterapia teraz operácia!


„Ale moja pani doktorka po všetkých rôznych testoch povedala, že to nie je potrebné, že je u mňa riziko nízke,“ povedala pre Expres.cz Slováčková, ktorej zúriaci koronavírus prekazil pôvodné plány poriadne osláviť koniec liečby s priateľmi. Prajeme hlavne veľa zdravia!

 

Viac o téme: Anička Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu