Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcéra Patrasovej a Slováčka ide pod nôž: Najprv chemoterapia, teraz operácia!

Annu Slováčkovú čaká operácia! Zobraziť galériu (9)
Annu Slováčkovú čaká operácia! (Zdroj: Facebook/Instagram A.S.)

PRAHA – Nie je to tak dávno, čo sa dcéra herečky Dády Patrasovej (63) a hudobníka Felixa Slováčka (76) dozvedela od lekárov zlú správu. Odvtedy Anička Slováčková (24) zvádza boj s rakovinou prsníka a zatiaľ statočne. Prešla si cyklom chemoterapie, teraz ju čaká operácia.

Žiadna žena, ba ani muž, nechce počuť diagnózu rakovina prsníka. Anička Slováčková si však tento ortieľ vypočula ako veľmi mladá a začala bojovať. Už viac ako štyri mesiace sa borí so zákerným ochorením. Lekári však rakovinu odhalili skoro a v rannom štádiu začali u Aničky s liečbou. Dcéra Dády Patrasovej a Felixa Slováčka podstúpila cyklus chemoterapie, ktorý jej dnes skončil.

Aničke Slováčkovej už skončili chemoterapie, teraz ju čaká operácia.
Zobraziť galériu (9)
Aničke Slováčkovej už skončili chemoterapie, teraz ju čaká operácia.  (Zdroj: Facebook/Instagram A.S.)

Sympatická mladá herečka pridala na sociálnu sieť fotografiu s veľavravným popisom. „Škoda, že pod tým rúškom nemôžete vidieť, aký veľký mám úsmev. Viac k tomu teraz nenapíšem. Som plná emócií – pozitívnych. Najviac vystihuje moju náladu slovo: ĎAKUJEM,“ napísala na Instagram mladá bojovníčka, ktorá má za sebou dvanástu chemoterapiu.

Teraz ju však čaká ďalší krok v liečbe, pri ktorej je veľká nádej, že bude úspešná. Anička by totiž mala podstúpiť operáciu. Pre extra.cz však priznala, že hoci ju teší, že má po chemoterapii, cíti sa vyčerpaná. „Nechcem úplne hovoriť o tom, ako mi je. Chemoterapie si logicky vyberajú svoju daň...“ vyjadrila sa herečka. Teraz ju po náročnej dvojfázovej liečbe, ktorá nádor zmenšila, čaká operácia, počas ktorej jej lekári budú môcť nádor odstrániť.

Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsníka.
Zobraziť galériu (9)
Anička Slováčková bojuje s rakovinou prsníka.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Anna Julie Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu