Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmarkizák Jurkovič na fotke starej 24 rokov: TOTO má byť nabúchaný Herkules z Farmy?!

Matej Jurkovič Zobraziť galériu (6)
Matej Jurkovič (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Rodák z Bratislavy Matej Jurkovič (42) si získal popularitu vďaka účasti v obľúbenej markizáckej šou Farma. Napokon ale musel zo statku odísť kvôli porušeniu pravidiel a jeho cesta za víťazstvom sa skončila. Verejnosť ho na základe šou vníma ako drsného svalovca, no nie vždy bol taký!

Drsňák Matej Jurkovič nie je pre divákov markizáckej Farmy žiadnou neznámou. Na statok prišiel ako riadna hora svalov. Niekoľkokrát sa stal aj farmárom týždňa a svojou pevnou rukou sa snažil udržať si disciplínu. Rodák z Bratislavy sa v súkromí venuje cvičeniu a zdravej strave, a práve tomu vďačí za svoju postavu.

Nie nadarmo tak získal prezývku Herkules z Farmy. No nie vždy bol Matej takýto nabúchaný silák. Ešte ako osemnásťročný pôsobil ako chlápätko a dokonca jeho hlavu pokrývala hustá hriva. Dnes by ste mu pritom vlas na hlave len ťažko našli. Jurkoviča vyzval jeden z fanúšikov na zverejnenie fotky z mladosti. Exfarmár neváhal a zverejnil fotografiu z čias, keď dovŕšil plnoletosť. Len ťažko uveriť, že namakaný Matej bol kedysi takéto ucho.

Matej Jurkovič sa pochválil záberom z mladosti.
Zobraziť galériu (6)
Matej Jurkovič sa pochválil záberom z mladosti.  (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: Matej Jurkovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu