Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíze došla trpezlivosť: Z vysielania sťahuje aj Dobre vedieť... TAKTO chce zaútočiť na konkurenciu!

Dobre vedieť nedosahovalo v posledných týždňoch dobré výsledky. Zobraziť galériu (4)
Dobre vedieť nedosahovalo v posledných týždňoch dobré výsledky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízie aktuálne vypúšťajú jednu novinku za druhou a so starými reláciami a seriálmi čoraz viac šachujú. Markíze najnovšie došla trpezlivosť s vedomostnou šou Dobre vedieť, ktorú doposiaľ vysielala v piatky večer. No ďalej to tak už nebude - projekt sťahujú z vysielania a... Takto chcú zaútočiť na konkurenciu!

Diváci televízie Markíza boli donedávna zvyknutí, že relácia Dobre vedieť chodila v utorky večer. V aktuálnej sezóne však v Záhorskej Bystrici zaexperimentovali a vedomostnú šou nasadili na piatok do konkurencie proti kvízu RTVS Čo ja viem. Verejnoprávna televízia má však v tento deň na podobné programy už vybudovanú tradíciu, a tak Dobre vedieť porazila. 

Markizácka relácia od nasadenia Čo ja viem dosahuje hlboko podpriemerné výkony a nič sa nezmenilo dokonca ani v uplynulý piatok, kedy Jojka prepadla so seriálom Bola raz jedna škola. No podobne ako na Kolibe, kde už v tejto veci podnikli rázne opatrenia, prehodnotila svoju vysielaciu štruktúru aj Markíza - Dobre vedieť z vysielania sťahuje!

Jojka totiž od 20. marca spúšťa novú šou Zlatá maska, ktorá sa vo svete teší veľkej obľube. Markizáci preto nenechávajú nič na náhodu a miesto Dobre vedieť proti nej vyťahuje premiéru tretieho pokračovania filmu John Wick. 

Viac o téme: Dobre vedieť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu