Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Novinka Markízy ohrozená? Zdravotné problémy jednej z hviezd... Luknár v rukách lekárov!

Romana Luknára trápia zdravotné problémy. Zobraziť galériu (9)
Romana Luknára trápia zdravotné problémy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza už nejakú chvíľu avizuje seriálovú novinku, ktorá sa má na obrazovkách objaviť už začiatkom marca. Ide o moderný vzťahový seriál s komediálnymi prvkami s názvom Pán profesor, kde sa v hlavných úlohách predstavia Tomáš Maštalír (42), Gabika Marcinková (31) a Roman Luknár (54). Posledný menovaný stvárňuje riaditeľa školy Rácza a práve jeho potrápili zdravotné problémy, kvôli ktorým sa musel zveriť do rúk lekárom. Je preto ohrozené nakrúcanie?

Už začiatkom marca štartuje na obrazovkách Markízy novinka Pán profesor v hlavnej úlohe s Tomášom Maštalírom, ktorý stvárňuje vskutku nekonvenčného učiteľa fyziky a telocviku. Jeho nadriadeným v seriálovom svete je riaditeľ gymnázia Denis Rácz v podaní Romana Luknára.

Galéria: Roman Luknár

Novinku predstavila televízia Markíza v stredu v jednom z bratislavských kín za prítomnosti hercov. Hoci sa mal pôvodne dostaviť aj spomínaný Roman Luknár, napokon neprišiel a moderátor Roman Juraško ho ospravedlnil s tým, že nemohol prísť zo zdravotných dôvodov.

V seriálovej novinke Markízy Pán profesor stvárňuje Roman Luknár riaditeľa gymnázia.
Zobraziť galériu (9)
V seriálovej novinke Markízy Pán profesor stvárňuje Roman Luknár riaditeľa gymnázia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci by si mohol nejeden myslieť, že rodáka z Bratislavy zrejme skolila nejaká chrípka či viróza, pravda je inde. Ako sme sa dozvedeli zo zdroja, Luknára, bohužiaľ, potrápili vážnejšie problémy s chrbticou. „Seklo ho pri práci a musel okamžite vyhľadať zdravotnú pomoc. Stav sa mu trošku zlepšil, ale stále ho rieši,” prezradil pre topky.sk zdroj, pričom herec zatiaľ ostáva na PN-ke.

Naskytá sa preto otázka, či nie je ohrozené samotné nakrúcanie nového seriálu. Predsa len, Roman Luknár stvárňuje jednu z ústredných postáv. Preto sme sa na možný problém pri tvorbe opýtali priamo kompetentných v televízii. „Nakrúcanie seriálu Pán profesor zatiaľ ohrozené nie je. Záleží to však aj od rýchlej rekonvalescencie Romana Luknára, ktorý hrá v seriáli jednu z hlavných úloh,” povedala nám PR manažérka Andrea Macáková. Ostáva len dúfať, že zdravotné problémy čoskoro pominú a herec bude môcť opäť naskočiť na kolotoč nakrúcania v plnej sile. V každom prípade mu želáme skoré uzdravenie.

Romana Luknára seklo pri práci. Musel sa obrátiť na zdravotnú pomoc.
Zobraziť galériu (9)
Romana Luknára seklo pri práci. Musel sa obrátiť na zdravotnú pomoc.  (Zdroj: Casino.sk)

Viac o téme: Roman LuknárPán profesor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu