Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dlhoročná tvár JOJ-ky prešla ku konkurencii: Lujzu Schramekovú zlákala Markíza!

Lujza Garajová Schrameková prešla ku konkurencii. Zobraziť galériu (12)
Lujza Garajová Schrameková prešla ku konkurencii. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA – Napriek tomu, že posledných pár rokov sa herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková (37) objavovala na obrazovkách televízie JOJ, teraz sa na ňu môžu tešiť diváci Markízy. Z projektov, ako sú Divoké kone, Naši, Česko Slovensko má talent či vlastnej talkšou Čau Lujza, teraz mieri do kulinárskej relácie Spoločne s chuťou, ktorú zastrešuje televízia zo Záhorskej Bystrice.

Televízia Markíza už dlhšie na obrazovkách stanice Doma vysiela krátke programy o varení. Pred piatimi rokmi začali s reláciou Zmena chutí s Janicou a Anetou, neskôr vysielali Varte s nami s Adrianou Polákovou a Marcelom Ihnačákom, pričom tu už išlo o spojenie so známym maloobchodom. Aďu však napokon vymenila Veronika Bušovská, ako v kampani reťazca, tak ak v programe. V zásade si však program udržal svoju štruktúru i vysielací čas.

Galéria: Lujza Garajová Schrameková

Spomínané programy o varení mali u markizáckych divákov úspech. A televízia zo Záhorskej Bystrice stavila na ďalší nový projekt, ktorý odštartuje už tento piatok a na obrazovkách sa bude objavovať každý týždeň. Taktiež ide o program na stanici Doma, pričom hlavným aktérom je Marek Paval, ktorý bol finalistom prvej série kulinárskej šou MasterChef. Tú v roku 2012 vysielali Markíza a TV Nova spoločne. Jeho sparing partnerkou bude obľúbená Lujza Garajová Schrameková.

Lujza Garajová Schrameková s Marekom Pavalom uvádza novú reláciu na Doma, Spoločne s chuťou.
Zobraziť galériu (12)
Lujza Garajová Schrameková s Marekom Pavalom uvádza novú reláciu na Doma, Spoločne s chuťou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Nová kulinárska šou Spoločne s chuťou je špeciálny televízny projekt známeho výrobcu nealkoholických nápojov, v ktorého réžii bol aj výber účinkujúcich. Keďže ide o československý projekt, voľba padla na Lujzu Garajovú Schramekovú, ktorá je známa a obľúbená v oboch krajinách,“ vyjadril sa pre topky.sk Lukáš Kočišek, PR manažér televízie Markíza pre stanice Doma a Dajto.

Už v piatok 13. marca o 20:15 hod tak odštartuje Markíza prvú časť novej relácie s názvom Spoločne s chuťou, v ktorej sa objaví tvár konkurencie, ktorá bola v JOJ-ke niekoľko rokov. Objavila sa v seriáloch Divoké kone či Naši, dostala priestor ako moderátorka Česko Slovensko má talent a dokonca mala vlastnú talkshow Čau Lujza! V roku 2018 získala sošku OTO v kategórii herečka.

Výrobca, s ktorým televízia na projekte kooperuje, tak stavil na osvedčenú a ostrieľanú profesionálku, ktorá sa v poste moderátorky ukáže v žlto-modrej konkurencii po prvý raz. Nuž, uvidíme, či zožne rovnaký úspech ako na Kolibe.

Viac o téme: Lujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu