Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herkules z Farmy šokuje: 17 dní nejedol... TAKTO teraz vyzerá jeho telo!

Matej Jurkovič Zobraziť galériu (4)
Matej Jurkovič (Zdroj: Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Wau, tak toto by zrejme nedokázal len tak niekto! Matej Jurkovič (41) sa do povedomia verejnosti dostal vďaka poslednej sérii Farmy, kde nepadol do oka len svojej mladučkej kolegyni Mirke Csorbovej, s ktorou prežil krátky románik, ale aj množstvu diváčok. Dôvod je jasný - statný Bratislavčan sa môže pýšiť božským telom, aké mu môže závidieť nejeden muž, ešte viac žien by niečo podobné chcelo mať doma. A svalnáč na ňom naozaj poctivo maká. Dôkazom toho je aj brutálne náročný pôst, ktorý aktuálne absolvoval...

Už pred niekoľkými dňami Matej avizoval, že svojmu telu chystá obrovský šok. A síce absolvovať niekoľkodňové stravovanie-nestravovanie, ktoré spočívalo v tom, že nebude prijímať žiadnu potravu. Jediné, čo športovec prijímal, bola voda. Túto brutálnu výzvu napokon udržal neuveriteľných 17 dní. Jeho prvé jedlo po tomto procese bol len ľahký zeleninovo-ovocný fresh. 

Galéria: Matej Jurkovič
„Koniec. 17 dní na vode. Tak toto je číslo, na ktorom sa končí môj pôst. Týmto momentom sa moja púť bez príjmu akejkoľvek potravy končí a vraciam sa do normálneho, zato zdravého režimu a naďalej budem pokračovať na tejto cesta, ktorú som si nastolil a ktorú sám prezentujem,” napísal Matej s tým, že celému tomuto procesu chce v blízkej budúcnosti venovať aj samostatné video. 

Matej bez jedla vydržal dlhých 17 dní.
Zobraziť galériu (4)
Matej bez jedla vydržal dlhých 17 dní.  (Zdroj: Instagram M.J.)

Takto vyzerá jeho telo po náročnom pôste.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá jeho telo po náročnom pôste.  (Zdroj: Instagram M.J.)

Podľa všetkého sa na pôst dal kvôli strate tuku. Zatiaľ o svojich výsledkoch neprehovoril a nie je tak úplne jasné, ako dopadol, no zverejnil fotografiu svojho tela. Už predtým parádne vysekaný tréner vyzerá ešte lepšie ako predtým a zdá sa, že hladovka sa na jeho tele skutočne dobre podpísala. Veď uznajte sami! 

Mateja sme, samozrejme s otázkami ohľadom jeho pôstu oslovili, odkázal nás však na svoj kanál na Youtube. 

Viac o téme: Matej Jurkovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu