Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďalšia exmarkizáčka sa pochválila radostnou správou: Bude z nej trojnásobná mama!

Exfarmárka bude trojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (10)
Exfarmárka bude trojnásobnou mamou. (Zdroj: Instagram G.B.)

BRATISLAVA - V roku 2012 sa objavila na obrazovkách televízie Markíza v obľúbenej reality šou Farma. Rodáčka zo Šale Gabriela Bullová (37), o ktorej neskôr vyplávalo na povrch, že sa živí ako domina, pôsobila v druhej sérii. Len nedávno šokovala Slovensko, keď sa pochválila zásnubným prsteňom a teraz prichádza ďalšie prekvapenie. Už čoskoro sa stane trojnásobnou mamou!

Gabrielu Bullovú si mnohí Slováci pamätajú najmä vďaka reality šou Farma. Preslávila sa aj tým, keď o nej vyplávala na povrch informácia, že robí dominu a mnohí si ju zapamätali vďaka jej bujným vnadám. Profil kontroverznej Gabiky na sociálnej sieti sa však už čochvíľa zmení a bude so svojimi priaznivcami zdieľať najmä informácie o tehotenstve.

Galéria: Exfarmárka Gabriela Bullová

Po tom, čo sa koncom minulého roka zasnúbila so svojím priateľom Ladislavom, teraz prekvapila ďalšou radostnou správou v jej živote. Okrem toho, že má Gabriela dve deti - syna Giulia a dcéru Ninu, čoskoro porodí svojho tretieho potomka. „Baby loading,” napísala na sociálnej sieti k záberu, kde sa jej už jasne črtá tehotenské bruško.

Z Gabriely Bullovej bude trojnásobná mama.
Zobraziť galériu (10)
Z Gabriely Bullovej bude trojnásobná mama.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Gabika sa okrem tehotenskej fotky pochválila aj záberom z ultrazvuku a svojim fanúšikom avizovala, že na jej profile nastane zmena. „Budem sa teraz viac zameriavať na tehotenstvo a všetko, čo k tomu patrí, budem s vami, žienky, komunikovať a deliť sa o pocity. Predsa mám 37 rokov a veľmi sa teším aj so snúbencom,”  zneli jej slová v príbehu na sieti.

„Som v prvom trimestri tehotenstva a zatiaľ pohlavie nepoznáme, veríme však, že bude hlavne zdravé. Môj snúbenec, ako môžete vidieť na story, bol nesmierne šťastný, keďže on veľmi túžil po vlastnom bábätku. Je to jeho prvé dieťa, čiže radosť je neopísateľná u oboch," vyjadrila sa pre topky.sk. Prezradila aj to, že už majú vybrané mená: „Ak bude dievčatko bude sa volať po mne, čiže Gabriela a chlapec po oteckovi Lacko." Budúcej trojnásobnej mame srdečne blahoželáme.

Gabriela Bullová oznámila partnerovi, že čakajú dieťa

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu