Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Radosť známej Slovenky: Tehotná... Stane sa trojnásobnou mamou!

Bude z nej trojnásobná mama! Zobraziť galériu (7)
Bude z nej trojnásobná mama! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Babyboom v slovenskom šoubiznise neutícha. Po tom, čo radostné správy o prírastku potvrdili moderátorky Erika Judínyová (49), Barbora Krajčírová (33) a speváčka Mária Čírová (31), teraz sa k nim pridala ďalšia Slovenka. Skvelá kamarátka a dvorná fotografka Dary Rolins (47) Petra Ficová (34) sa pochválila novinkou, že sa stane trojnásobnou mamou!

Život šikovnej fotografky Petry Ficovej bude opäť o niečo veselší. Na sociálnej sieti sa totiž pochválila rozkošným záberom, ktorým dala na známosť, že z nej bude trojnásobná mama. Sympatická brunetka sa len v auguste vydávala za svojho dlhoročného partnera, s ktorým mala už dve dcérky Johanku a Dorotku.

So svadbou si počkali, aby aj dievčatká boli o niečo väčšie a užili si ju spolu s rodičmi. K dvom malým princeznám už čochvíľa pribudne braček. Novinku prezradila sama budúca trojnásobná mamina, keď na Instagrame zverejnila fotografiu dcér so záberom z ultrazvuku. „Budeme mať bračeka! Vieme pohlavie, ale najmä to, že je zdravý,” napísala šťastná Petra. Srdečne gratulujeme.

Petra Ficová sa stane trojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (7)
Petra Ficová sa stane trojnásobnou mamou.  (Zdroj: Instagram P.F.)

Viac o téme: Petra Ficová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu