Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exfarmárka Karin je šťastne zadaná: TENTO FEŠÁK je jej frajer!

Karin Dvořáková má doma poriadneho fešáka! Zobraziť galériu (11)
Karin Dvořáková má doma poriadneho fešáka! (Zdroj: Instagram K.D.)

BANSKÁ BYSTRICA - Karin Dvořákovú (26) poznajú ľudia najmä vďaka reality šou televízie Markíza Farma X. Hoci sa na statku od roboty nepretrhla, dobojovala to do semifinále. Exfarmárka, ktorá si minulý rok splnila sen a nechala si upraviť prsia len nedávno priznala vzťah a doslova žiari šťastím. Bodaj by nie, keď má doma takého fešáka!

Po skončení reality šou Farma X sa po Karininom boku neobjavoval žiaden partner. Až doteraz. Banskobystričanka totiž nedávno priznala, že je šťastne zadaná a po uši zamilovaná. „Áno, je to veľká láska, konečne po troch rokoch niečo ozaj vážnejšie a od srdca,“ prezradila pre topky.sk tmavovláska.

Galéria: Karin Dvořáková súťažiaca vo Farme X
Karin Dvořáková sa nedávno pochválila vzťahom.
Zobraziť galériu (11)
Karin Dvořáková sa nedávno pochválila vzťahom.  (Zdroj: Instagram K.D.)

Vo svojom partnerovi našla oporu a šťastie. Zoznámili sa minulý rok v auguste v Tatrách, keď fotili zábery do súťaže. Už vtedy si padli do oka a boli spolu v neustálom kontakte, až to prerástlo do lásky ako hrom. Tá Karin mimoriadne prospieva a exfarmárka priam žiari.

Bodaj by nie, keď má doma poriadneho fešáka. Priateľ semifinalistky desiatej série markizáckej reality šou sa volá Marek a v minulosti robil hasiča. Aktuálne dokonca kandiduje za jednu z politických strán v nadchádzajúcich voľbách. Rozhodne je to pekný chlap, za ktorým by sa nejedna žena na ulici otočila. Svojím šarmom, vzhľadom a zaiste i povahou si získal srdce Karin.

Exfarmárka Karin je šťastne
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Karin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu