Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úplne holé FOTO markizáckej farmárky: Bradavky jej prekrýva len šmuha na zrkadle!

Karin Dvořáková sa odfotila v soláriu. Zobraziť galériu (6)
Karin Dvořáková sa odfotila v soláriu. (Zdroj: Instagram K.D.)

KOŠICE - Karin Dvořáková (27) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka markizáckej reality šou Farma. Tam zaujala natoľko, že dodnes má veľkú základňu fanúšikov, ktorí jej život sledujú prostredníctvom sociálnej siete Instagram. A najnovšie potešila najmä mužské oko - zverejnila úplne holé FOTO zo solária!

Karin Dvořáková patrí k tým ženám, ktoré na sociálnych sieťach rady provokujú. Na svoj profil na Instagrame, kde má početnú základňu fanúšikov, vešia jednu sexi fotku za druhou. A urobila tak aj najnovšie... Hoci sa netají tým, že má priateľa, zverejnila záber, na ktorom nemá jediný kúsok oblečenia. 

Galéria: Karin Dvořáková súťažiaca vo Farme X

Zdá sa tak, že jej milý nepatrí k žiadnym žiarlivcom, v opačnom prípade by jej uňho zverejnenie obnaženej fotky na internete asi neprešlo. Záber ju zachytáva v soláriu a tmavovláska na sebe nemá absolútne nič. Jasne tak vidieť obrysy jej tela. 

Jediné, čo vylepšenej kráske zahaľuje ženské zbrane, je šmuha na zrkadle, ktorá z prvoplánovo holej fotky spravila rafinovaný záber, ktorý krivky len načrtol, no úplne neodhalil. 

Karin Dvořáková sa odfotila úplne holá v soláriu.
Zobraziť galériu (6)
Karin Dvořáková sa odfotila úplne holá v soláriu.  (Zdroj: Instagram K.D.)

Viac o téme: FarmaKarin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu