Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Film Príliš osobná známosť si v kinách pozrelo už viac ako 100-tisíc divákov

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: ts)

Iba deväť dní stačilo na to, aby nová „evitovka“ - Príliš osobná známosť prekročila hranicu 100-tisíc divákov. Film, ktorý vznikol podľa rovnomennej knihy Evity Twardzik Urbaníkovej v réžii Marty Ferencovej pod producentskou taktovkou Petra Núñeza, zaznamenal úspech už po premiérovom víkende, keď zdolal v návštevnosti aj svojho „predchodcu“ - prvú „evitovku“ Všetko alebo nič.

Záujem o film zo strany divákov stále neutícha, film doteraz videlo viac ako stotisíc divákov a kinosnímka naďalej vypredávala sály na celom Slovensku.

Film Príliš osobná známosť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ts)

„Chcem sa poďakovať všetkým divákom za to, že prišli do kina. Film sme robili pre ľudí, preto som vďačná za každého diváka. Spätná väzba od ľudí je pre nás dôležitá a teším sa, že film vzbudzuje pozitívny záujem,“ hovorí Marta Ferencová, režisérka a spoluscenáristka filmu. Autorka knižnej predlohy a spoluautorka scenára Evita Twardzik Urbaníková dodáva: „Vždy je príjemné vedieť, že sa na výsledok vašej práce teší množstvo ľudí. Som za to vďačná a je to super energia pri práci na ďalšom filme.“

Film Príliš osobná známosť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ts)

Producent Peter Núñez rovnako netají radosť z úspechu najnovšieho diela: „Ďakujem divákom, ďakujem kinárom a takisto ďakujem všetkým, ktorí sa na tomto úspechu podieľali.“

Veľký podiel na úspechu filmu má určite aj vynikajúce medzinárodné herecké obsadenie. Vo filme sa predstavili hereckí predstavitelia z viacerých krajín, zo Slovenska - Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš; z Českej republiky – Eliška Balzerová, Tatiana Dyková a Petra Hřebíčková, z Chorvátska JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ a zo Srbska BRANISLAV TRIFUNOVIĆ a PREDRAG  MANOJLOVIĆ, ktorý dokonca účinkoval v kultovom filme režiséra  Emira Kusturicu Čierna mačka, biely kocúr.

Film Príliš osobná známosť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ts)


Príliš osobná známosť práve teraz v kinách rozpráva úsmevný i dojímavý príbeh troch žien. Film je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi.

Film nakrútený v česko-slovenskej koprodukcii spoločností JOY DEPARTMENT, NUNEZ NFE a TRINITY PICTURES prináša do kín distribučná spoločnosť Continental film.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu