Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známu Češku (41) šokovalo tehotenstvo: Myslela si, že... Ty vole! To fakt?

Herečka Petra Hřebíčková Zobraziť galériu (3)
Herečka Petra Hřebíčková (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

PRAHA - Výsledok ju prekvapil! Obľúbená česká herečka Petra Hřebíčková (41), ktorá je dobre známa aj v našich končinách, nosí pod srdcom svoje tretie dieťatko. Sympatická blondínka neskrýva, že tehotenstvo bolo pre ňu ozaj prekvapením. Myslela si totiž, že za chýbajúcu menštruáciu môže niečo iné.

Cez prsty, Všetko alebo nič, Muži v nádeji, Príliš osobná známosť, či Matky sú názvy len vybraných filmov, v ktorých si Petra Hřebíčková zahrala. Okrem pracovných úspechov sa však môže pochváliť aj svojím súkromným životom. S partnerom a hereckým kolegom Matějom Dadákom majú dvoch synov - Šimona a Mikuláša. 

Petra Hřebíčková so svojím partnerom.
Zobraziť galériu (3)
Petra Hřebíčková so svojím partnerom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ktovie, či k nim čoskoro pribudne ďalší chlapček, alebo sa dvojici narodí dievčatko. To Petra zatiaľ neprezradila. Avšak priznala, že už čoskoro sa ich rodina opäť rozrastie. Z jej slov je zrejmé, že bábätko neplánovali. „Myslela som si, že som v prechode. A nakoniec z toho bolo tehotenstvo,” uviedla v relácii 7 pádů Honzy Dědka blondínka. 

Herečka, ktorá kvôli tehotenstvu odmietla pár pracovných ponúk, zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, kde si s láskou drží zaoblené bruško. Dieťa, ktoré nosí pod srdcom, vníma ako veľký dar a požehnanie. Fanúšikovia a viacerí jej kolegovia ju zahrnuli gratuláciami a slovami plnými nadšenia.

FOTO: Petra Hřebíčková nosí pod srdcom tretie dieťatko. 

 

Viac o téme: Petra Hřebíčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu