Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrozivá nehoda profesora Traubnera (79) a jeho manželky (74): Auto skončilo na streche... Zlomené rebrá, sú v nemocnici!

Pavel Traubner mal v Bratislave vážnu autonehodu. Zobraziť galériu (7)
Pavel Traubner mal v Bratislave vážnu autonehodu. (Zdroj: tip citatela/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok sme na Topkách informovali o desivej dopravnej nehode, ktorá sa stala na Kollárovom námestí a Mickiewiczovej ulici v Bratislave. Jedno zo zrazených áut skončilo na streche. Ako sa ukázalo, práve to šoféroval známy neurológ profesor Pavel Traubner (79). V aute sedela aj jeho manželka Katarína (74).

Profesor Traubner si prešiel veľmi zložitým životným obdobím - po veľmi ťažkých zdravotných problémoch mu v decembri minulého roka museli amputovať nohu. K situácii sa však postavil čelom, naučil sa opäť chodiť a nabral chuť do života. Osud ho však v týchto chvíľach skúša opäť. 


FOTO Na Kollárovom námestí sa zrazili tri autá, vodiči i spolujazdkyňa utrpeli zranenia


V piatok sme na Topkách informovali o desivej dopravnej nehode, ktorá sa stala na Kollárovom námestí a Mickiewiczovej ulici v Bratislave. Polícia uviedla, že vodič Mercedesu Benz viedol auto po ceste od Námestia 1. mája v smere na Kollárovo námestie, pričom pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povrchu vozovky. Následne narazil do dopravnej značky, kvôli čomu sa vozidlo prevrátilo na strechu a došlo k stretu so stojacim Volkswagenom Caddy. „Obaja vodiči ako aj spolujazdkyňa z mercedesu utrpeli zranenia, s ktorými boli prevezení do bratislavských nemocníc. Alkohol bol u oboch vodičov vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 7000 eur,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Veronika Martiniaková.

Hrozivá nehoda profesora Traubnera
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Dnes denník Nový čas prišiel s informáciou, že auto, ktoré skončilo na streche, šoféroval známy neurológ profesor Pavel Traubner a vedľa neho sedela jeho manželka Katarína. No podľa svedka sa nehoda stala trochu inak a známy Slovák za ňu tak celkom nemohol. 

„Neurológ jazdil v ľavom pruhu, pretože v pravom bolo veľa áut. Znenazdajky z pravého jazdného pruhu bez blinkera prudko vybočil vodič v čiernom automobile. Urobil tzv. myšičku. Profesor začal prudko brzdiť a vrazil doň. Auto, v ktorom sedela aj profesorova manželka Katarína, vymrštilo do dopravnej značky a auto skončilo na streche,“ opísal dramatickú nehodu svedok.

Hrozivá nehoda profesora Traubnera
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Hrozivo vyzerajúca nehoda však, našťastie, nemala fatálne následky. Profesor a jeho manželka však majú ťažké zranenia. „Po havárii ležím aj s manželkou v nemocnici na pozorovaní, obaja máme zlomené rebrá, ale chvalabohu, náš stav je dobrý. Ďakujem polícii aj sanitkárom a hasičom, ktorí prišli na pomoc,“ povedal pre Nový čas Traubner. Obom prajeme skoré zotavenie!

Hrozivá nehoda profesora Traubnera
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Pavel Traubner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu