Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šokujúce priznanie Mary Bartalos: Zdravotné problémy a... Nemohla mať deti!

Mary Bartalos priznala, že než sa spoznala s manželom, nemohla mať deti. Zobraziť galériu (5)
Mary Bartalos priznala, že než sa spoznala s manželom, nemohla mať deti. (Zdroj: Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Herečka Mary Bartalos (25), ktorú na výslnie vystrelil seriál Oteckovia, sa už pol roka teší zo synčeka Noela. Doslova ďakuje Bohu za to, že ho má, pretože ako priznala, nie vždy boli jej vyhliadky na materstvo priaznivé. V minulosti ju totiž trápili zdravotné problémy a lekárka jej povedala, že nemôže mať deti.

Ako informuje portál cas.sk, sympatická mladá herečka nemala zdravie vždy celkom bezchybné. Hoci sa teraz teší z roly mamy rozkošného Noela, v minulosti, jej bolo povedané, že nemôže mať deti. Mary aj jej manžel sú veriaci, a tak vložili nádej na spoločného potomka do viery.

V minulosti Mary lekárka tvrdila, že momentálne mať deti nemôže. Napokon sa jej s manželom zadarilo.
Zobraziť galériu (5)
V minulosti Mary lekárka tvrdila, že momentálne mať deti nemôže. Napokon sa jej s manželom zadarilo.  (Zdroj: Instagram M.B.)

„Predtým, ako som môjho muža Adriána spoznala, tak mi moja gynekologička povedala, že nemôžem mať momentálne deti, keby som aj hneď chcela. Mala som zdravotné problémy. Dosť ma to vzalo. Keď sme sa s manželom zoznámili, stále to nebolo v poriadku. Človek, bohužiaľ, sám nič nezmôže,” prekvapila svojou úprimnou spoveďou Mary.

Napriek nepriaznivým prognózam sa ani ona, ani jej muž nevzdali nádeje, že budú rodičmi. Vybrali sa na výlet do Svätej zeme a tam nechali svoje modlitby. „S Adriánom sme sa každý deň modlili, aby sme mohli mať spolu dieťa. Nakoniec sme sa vybrali do Izraela, kde sme sa pomodlili a tak sa stalo. Ako som po tom túžila, ako sme to chceli, tak sa nám to splnilo. Je to úžasné,” prezradila, vďaka čomu jej napokon bola dopriata najkrajšia životná rola.

Mary a Adriánovi bolo vďaka modlitbám dopriate stať sa rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Mary a Adriánovi bolo vďaka modlitbám dopriate stať sa rodičmi.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: Mary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu