Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Gottova dcéra na úplnom dne: Najskôr krach manželstva a teraz... Chcú im zobrať dom!

Dominika Gottová má na krku exekútorov. Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová má na krku exekútorov.

HELSINKI - Najstaršia dcéra Karla Gotta (†80) má problémov vyše hlavy. Na krku má totiž obrovské dlhy, ktoré má na svedomí jej manžel Timo Tolkki (53). Blondínke hrozí, že im na dom siahnu exekútori.

Zdá sa, že Dominika Gottová nemá ani poriadne čas smútiť za nedávno zosnulým otcom, spevákom Karlom Gottom. Namiesto toho totiž rieši nepríjemné problémy. O tie sa vo veľkej miere pričinil hlavne jej manžel Timo. Fínsky hudobník trpí maniodepresívnymi stavmi, kvôli ktorým je dlhodobo nezamestnaný. K tomu všetkému začal postupne holdovať alkoholu, ba dokonca si našiel milenku, ktorú sa pred blondínkou ani nesnaží skrývať.

Dominika Gottová sa v Čechách naposledy ukázala na pohrebe svojho otca Karla Gotta. Už vtedy bola kvôli nedostatku financií jej cesta domov ohrozená.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová sa v Čechách naposledy ukázala na pohrebe svojho otca Karla Gotta. Už vtedy bola kvôli nedostatku financií jej cesta domov ohrozená.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Teraz sa však na Dominiku valí ďalšia rana. Na ich dom si brúsia zuby exekútori. „Prerovnávala som noviny a našla som medzi nimi list, že Timo pol roka neplatil nájom a že ak ho neuhradíme, budeme vysťahovaní,” posťažovala sa Dominika denníku Blesk. „Dlh činí v prepočte na české koruny okolo 200-tisíc korún.” Exekútorský úrad už stanovil aj presný dátum, dokedy treba dlh uhradiť.

Dominika Gottová a jej manžel Timo Tolkki v čase, keď im to ešte klapalo.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová a jej manžel Timo Tolkki v čase, keď im to ešte klapalo.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Gottová sa ihneď snažila situáciu riešiť a dúfala, že by Timo mohlo požiadať sociálku o príspevok, ktorý by im pomohol vzniknutý dlh pokryť. Aj tu sa však v (ne)podarenom manželovi prerátala. „Timovi je to jedno, vôbec to nerieši, stále si telefonuje s milenkou a pije. Ako chlap úplne zlyhal! Vôbec neviem, čo budem robiť,” posťažovala sa. 

Dominika Gottová je z pretrvávajúcich problémov zúfalá.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová je z pretrvávajúcich problémov zúfalá.

Zúfalá Dominika tak opäť uvažuje o návrate do rodného Česka. Avšak, na rozdiel od jej manžela, vo Fínsku má dobrú prácu, ktorú nechce opustiť. V rodnej krajine by, naopak, musela začínať úplne odznova.

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu