Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víťaz šou Big Brother po 14 rokoch: TAKTO dnes vyzerá a... On už má 40?!

Richard Tkáč sa pred 14-imi rokmi stal víťazom šou Big Brother. Zobraziť galériu (8)
Richard Tkáč sa pred 14-imi rokmi stal víťazom šou Big Brother. (Zdroj: FOTO TASR - Zuzana Čižmáriková)

BRATISLAVA - Pred rokmi sa televízia Markíza pustila do jednej z prvých reality šou, ktoré odštartovali ich obľúbenosť medzi divákmi. Do jedného domu v roku 2005 zavreli devätnásť ľudí, ktorí bojovali o 7 miliónov korún. Od finále prešlo už štrnásť rokov a víťazom sa stal vtedy dvadsaťšesťročný Richard Tkáč. Takto dnes vyzerá!

Dnes patria reality šou medzi obľúbené formáty a pre televízie sú tak veľmi výhodnými projektmi. Jednou z prvých, ktoré boli odvysielané na Markíze, je Big Brother. Podstatou bolo do jedného domu zavrieť skupinu ľudí, ktorí budú neustále pod dozorom veľkého brata. Počas spolunažívania mali plniť rozličné úlohy a za neprimerané správanie dostávali tresty.

Čašník z Bratislavy Richard Tkáč vyhral v roku 2005 šou Big Brother a odniesol si šek na 7 miliónov korún.
Zobraziť galériu (8)
Čašník z Bratislavy Richard Tkáč vyhral v roku 2005 šou Big Brother a odniesol si šek na 7 miliónov korún.  (Zdroj: FOTO TASR - Zuzana Čižmáriková)

Do finále sa napokon prebojovali traja. Sandra Sedláková, ktorá skončila na treťom mieste a o víťazstvo sa pobili Ján Bryndza a Richard Tkáč. Napokon bola tučná suma peňazí dopriata práve čašníkovi z Bratislavy Rišovi, ktorý neskôr odišiel zo Slovenska do Londýna.

Od vyhlásenia výsledkov šou Big Brother s úvodnou piesňou od Roba Miklu ubehlo už dlhých 14 rokov. Rišo má dnes už 40 rokov, no vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Akoby postupom rokov skôr mladol, než starol. Napriek štyrom krížikom na chrbte je Tkáč naozaj sexi a postavu mu môže závidieť nejeden muž a len málokto by mu skutočný vek aj tipoval. 

Richard Tkáč takto vyzerá po 14-ich rokoch od šou.
Zobraziť galériu (8)
Richard Tkáč takto vyzerá po 14-ich rokoch od šou.  (Zdroj: Facebook R.T.)

Viac o téme: Richard TkáčBig Brother Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu