Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Komička Evelyn je opäť single: Rozchod s fešákom z televízie!

Moderátorka zatiaľ nemá v láske šťastie. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka zatiaľ nemá v láske šťastie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koncom leta sa prevalilo, že obľúbená komička a moderátorka Eva Kramerová (29), ktorú všetci poznajú pod prezývkou Evelyn, je opäť zamilovaná. Žiaľ, ani tomuto jej vzťahu nebolo dopriate a blondínka potvrdila rozchod.

Uplynulá séria reality šou Farma priniesla Eve Kramerovej nielen cenné moderátorské skúsenosti, ale aj lásku. Práve príprava markizáckej súťaže ju totiž spojila s fešákom Matúšom Polakovičom, výkonným producentom šou. Dvojica si padla do oka a ich vzťah prerástol v lásku. Ani tento vzťah však Evelyn nevydržal a ako potvrdila pre čas.sk, s Matúšom sa začiatkom decembra rozišli.

Evelyn Kramerová a Matúš Polakovič pôsobili ako zohratá dvojica.
Zobraziť galériu (5)
Evelyn Kramerová a Matúš Polakovič pôsobili ako zohratá dvojica.  (Zdroj: Topky.sk)

„Nebolo to ľahké, predsa len pred sviatkami je človek ešte senzitívnejší na zmeny, ktoré so sebou prinesú takmer vždy aj smútok a ľútosť,“ povedala Eva na margo ďalšieho stroskotaného vzťahu. 

Evelyn Kramerová je po polročnom vzťahu opäť slobodná.
Zobraziť galériu (5)
Evelyn Kramerová je po polročnom vzťahu opäť slobodná.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Podľa všetkého ale medzi bývalými hrdličkami zlá krv nie je. „Myslím, že obaja si chceme udržať čo najlepší vzťah, či už pracovný alebo osobný. Každopádne, do nového roka som chcela ísť už bez záťaže... Všetko je tak, ako má byť. Obaja si želáme pre seba to najlepšie a máme dobrý vzťah,” uviedla. 

V auguste 2018 si povedala zbohom s predchádzajúcim priateľom po bezmála päťročnom vzťahu.  Snáď sympatická Oravčanka čoskoro stretne toho pravého.

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu