Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Markizácka hviezdička skončila v policajnej cele: Za volantom s takmer tromi promile a ona... Tebe je to fakt na smiech?!

Markizácka hviezdička skončila v policajnej cele! Zobraziť galériu (6)
Markizácka hviezdička skončila v policajnej cele! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, tak tá si teda poriadne zavarila! Pred niekoľkými dňami polícia informovala o tom, že považskobystrickí muži zákona obvinili 28-ročnú Púchovčanku z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vodičku zastavili v obci Nimnica, pri dychovej skúške nafúkala takmer tri promile... To sa však ešte nevedelo, že dotyčná slečna šoférujúca v náladičke je hviezdička markizáckej reality šou.

Podľa Eleny Antalovej z oddelenia komunikácie a prevencie trenčianskeho KR PZ žene pri dychovej skúške namerali policajti v dychu 2,92 promile, opakovaná skúška ukázala hodnotu 2,60 promile. O tom, že išlo o známu postavičku z markizáckej reality šou, by sa ani nevedelo, pokiaľ by  sama Viera Šestáková neokomentovala jeden z článkov na Facebooku, kde ju dokonca označili aj jej priatelia.

Už na mieste mala policajtom povedať, že pila slivovicu a pivo, ale cíti sa v poriadku. Neskôr skončila v policajnej cele, no povznesená nálada jej evidentne aj napriek tomu vydržala. Rovnako, ako počas dychovej skúšky si z celej situácie zjavne ťažkú hlavu nerobila ani neskôr. Keď totiž vyšli články, ktoré o neznámej vodičke z Púchova informovali, ona sa evidentne dobre zabávala a o pokore či ľútosti podľa jej slov nemôže byť ani reč.

Viera Šestáková z markizáckej šou Ostrov nafúkala takmer tri promile.
Zobraziť galériu (6)
Viera Šestáková z markizáckej šou Ostrov nafúkala takmer tri promile.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viera Šestáková sa neskôr na sociálnej sieti na celej situácii dobre bavila.
Zobraziť galériu (6)
Viera Šestáková sa neskôr na sociálnej sieti na celej situácii dobre bavila.  (Zdroj: Instagram V.S.)

„Dobre, že ma nechytili o dve hodiny neskôr, to by som už fúkla 5 promile. A pozdravujem osobu, ktorá nás nahlásila,“ napísala s vyrehotanými smajlíkmi bez štipky rešpektu, zato s poriadnou dávkou irónie. „Si človek nemôže ani v nedeľu doobeda vypiť, hneď sa to rieši,“ napísala. Nuž, ktovie, či by bola takouto hrdinkou aj v prípade, že by kvôli jej bujarej nálade a nezodpovednosti vyhasol pod kolesami jej auta nevinný ľudský život...

Takto vzniknutú situáciu na Facebooku okomentovala Viera.
Zobraziť galériu (6)
Takto vzniknutú situáciu na Facebooku okomentovala Viera.  (Zdroj: Facebook)

Markizácka hviezdička skončila v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: OstrovViera Šestáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu