Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slizké tajomstvo Jara Slávika odhalené: Je to nechutné!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (4)
Jaro Slávik (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Už onedlho sa na obrazovkách Tv Joj objaví ďalšia séria Česko Slovensko má talent. V porotcovskom kresle opäť nebude chýbať ani Jaro Slávik (44), ktorý sa za posledné roky stal neodmysliteľnou súčasťou tejto obľúbenej šou. Kontroverzný kat na seba najnovšie prezradil nechutné tajomstvo zo svojej domácnosti!

Jaro Slávik sa väčšinou o informácie zo svojho súkromia nedelí, no pre Jojku urobil výnimku. Ako to už pri ňom býva zvykom, servítku pred ústa si nedával a vypustil zo seba ďalšie zaujímavé vyjadrenie. Nie je žiadnym tajomstvom, že doma majú štvornohého maznáčika, fenku Georgie. Tým však ich zverinec ani zďaleka nekončí a priznal, že vlastní zvieratko, z ktorého majú bežne ľudia zimomriavky a rozkošné im naozaj nepripadá.

Jaro Slávik prezradil, že doma chová africké slimáky.
Zobraziť galériu (4)
Jaro Slávik prezradil, že doma chová africké slimáky.

Aj takto môžu vyzerať africké slimáky.
Zobraziť galériu (4)
Aj takto môžu vyzerať africké slimáky.  (Zdroj: SITA)

„Mám dva druhy afrických slimákov – dva druhy a tri veľkosti. To je strašné, to si dieťa vyžiadalo. Africký slimák je taký slizniak, ktorý má ulitu a vie narásť do veľkosti dvadsiatich piatich až tridsiatich centimetrov. Je to dosť nechutné, keď sa na to pozrieš. Nič to nerobí. Rozmnožuje sa to, schováva sa to, žerie to uhorky,“ prezradil Jaro, z čoho je zrejmé, že lásku k týmto tvorom veľmi neprechováva. K svojim deťom však áno, a tak im evidentne splní všetko, čo im vidí na očiach.

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu