Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tak to je už vrchol: Slovenskú moderátorku okradli... A TOTO im je načo?!

Slovenskú moderátorku okradli na pracovnej akcii. Zobraziť galériu (4)
Slovenskú moderátorku okradli na pracovnej akcii. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Zostali jej len oči pre plač! Keď sa známa slovenská moderátorka chystala do práce, netušila, že z prominentnej akcie sa domov vráti s hlavou v smútku. Dominika Ducová (22) sa pred pár dňami stala obeťou odporného ľudského hyenizmu, keď jej neznámy páchateľ ukradol vec, ktorá mu bude absolútne na nič, no ona ju potrebuje počas každého bežného pracovného dňa...

Počas jednej z pracovných akcií Dominika zistila, že jej zmizol klenot Fashion TV, kde už nejaký ten rok pôsobí ako moderátorka a redaktorka. Ide o krásny vyblýskaný mikrofón, ktorý nesmie chýbať v žiadnej z reportáží spomínanej televízie.

„Skoro som sa rozplakala. Odskočila som si od stola na 5 minút a zmizol. Prijímač ale zostal tam, kde bol, takže mikrofón je nefunkčný, tak neviem, či išlo o nejakého veľkého fanúšika, ktorý chcel mať doma mikrofón Fashion TV alebo čo,“ nechápe Dominika počínanie zlodeja.

Dominike Ducovej niekto počas pracovnej akcie ukradol mikrofón.
Zobraziť galériu (4)
Dominike Ducovej niekto počas pracovnej akcie ukradol mikrofón.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Trblietavý nástroj využíva pri práci každá moderátorka a stal sa akýmsi symbolom samotnej televízie.
Zobraziť galériu (4)
Trblietavý nástroj využíva pri práci každá moderátorka a stal sa akýmsi symbolom samotnej televízie.  (Zdroj: fashion tv)

V jej slovách o suverníre však možno bude kus pravdy. Páchateľ mikrofón nemôže použiť, nemôže sa ním pochváliť ani na sociálnych sieťach alebo ho predať. Zrejme teda skončil niekde doma na poličke. Keby totiž páchateľovi išlo o peniaze, mal oveľa lepšiu možnosť zisku. „Paradoxom je, že hneď vedľa bola kabelka za takmer 2000 eur a tá nezmizla,“ uzavrela Ducová, ktorá zrejme odteraz na pracovných akciách zo svojej techniky nespustí oči ani na sekundu.

Viac o téme: Fashion TVDominika Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu