Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dovolenková dráma slovenského rapera: Loď začala horieť, obrovský strach a panika!

Michal Švehla alias Majself Zobraziť galériu (4)
Michal Švehla alias Majself (Zdroj: Instagram M.S.)

THAJSKO - Užije si vôbec niekedy klasickú dovolenku? Ešte v septembri počas nakrúcania videoklipu s Dominkou Mirgovou zažil cyklón, ktorý sa prehnal Benátkami. Raper Majself vtedy priznal, že počas búrky mu naozaj nebolo všetko jedno a so štábom boli nútení zmeniť plány. Tentokrát sa do zahraničia vybral s manželkou Julkou a synom Nikolaskom, no dobrodružstvo na lodi sa razom opäť premenilo na chvíle plné strachu...

Raper už niekoľko dní zásobuje svoj profil na Instagrame fotografiami z rodinnej dovolenky v exotike. V jednom z príspevkov však priznal, že jeho život je opäť „bohatší“ o jeden mimoriadne nepríjemný zážitok. Nočná plavba loďou sa takmer skončila drámou.

„Keď sme išli na opustený ostrov, asi 700 metrov od brehu nám začal na lodi horieť motor. Najprv sa z neho strašne dymilo, už sme všetci mysleli, že z tej lode vyskáčeme,“ opísal nám chvíle strachu, keď nikto netušil, ako sa celá situácia vyvinie. Najhorším pocitom bola zrejme skutočnosť, že loď bola pomerne ďaleko od brehu.

Raper Majself má za sebou plavbu loďou, na ktorú zrejme len tak ľahko nezabudne.
Zobraziť galériu (4)
Raper Majself má za sebou plavbu loďou, na ktorú zrejme len tak ľahko nezabudne.  (Zdroj: Instagram)

Napokon našťastie všetko dobre dopadlo a na ostrov sa im podarilo dostať bez ujmy na zdraví. Majself priznáva, že hoci mu pri incidente nebolo všetko jedno, ide o naozaj intenzívny zážitok. 

„Cesta nočnou džungľou na 20 km ostrove, kde sa nachádzalo dokopy 30 ľudí. Nočná párty s domácimi pri oceáne a freestyle pri splne mesiaca. Na ďalšie ráno návšteva tajného ostrova, kam nechodia turisti a hodina na najkrajšom mieste, ktoré som kedy videl. Milujem to tu,“ opísal na sociálnej sieti, ako jeho výlet pokračoval. Napriek prvotným problémom išlo nakoniec o úžasne strávený čas.

Viac o téme: Majself
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu