Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víťaz Farmy Dominik stále čaká: Takmer tri mesiace od finále a.... Výhra nedorazila!

Čo bude s Dominikovou výhrou? Zobraziť galériu (6)
Čo bude s Dominikovou výhrou? (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Od veľkolepého finále reality šou Farma uplynulo už niekoľko mesiacov. V ňom Dominik Porubský (20) na plnej čiare zdolal svojich dvoch súperov Milana Vysokaia (35) a Petra Harezníka (38) a stal sa tak jej absolútnym víťazom. Na výhru však ešte stále čaká.

Televízia Markíza minulý rok odvysielala už desiatu sériu obľúbenej reality šou Farma. Farma X, ako ju tvorcovia nazvali, mala hneď niekoľko špecifík. Najskôr súťažiacich prekvapila hŕstka celebrít, ktoré rovnako ako oni súťažili o hlavnú výhru. Vo finále sa nestretli dvaja, ale až traja súťažiaci, ktorí zabojovali o víťazstvo. No a celou šou sprevádzala divákov komička Eva Evelyn Kramerová, ktorá po prvýkrát vystriedala notoricky známu moderátorku Farmy Kvetku Horváthovú.

Víťaz Farmy Dominik stále
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

A aj keď od šou ubehli už takmer tri mesiace a hurhaj okolo súťažiacich pomaly utíchol, vyzerá to, že pre Dominika ešte nie je úplný koniec. Podľa informácií, ktoré sa k nám dostali, totiž stále čaká na sľúbenú výhru 75-tisíc eur. „Ako sa hovorí, už hrniec vykypel. Finále prebehlo 7. 12. 2018. V zmluve sa uvádza dátum 11. 12. 2018, od ktorého do šesťdesiatich kalendárnych dní majú vyplatiť výhernú odmenu," uviedol zdroj blízky Dominikovi, ktorý, ako sa zdá, je dobre oboznámený s podmienkami zmluvy. „Dominik aj Milan sú moji dobrí priatelia, obaja boli u mňa na návšteve a sme to preberali. Pýtajú sa, čo sa vlastne deje." vysvetlil.

Víťaz Farmy Dominik stále
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram D.P.)

Pre objasnenie sme oslovili aj televíziu Markíza. „Áno, došlo k omeškaniu platby výhry, nakoľko došlo k administratívnej chybe, tá však bola ihneď napravená a výherca by mal mať výhru v týchto dňoch na účte," prezradila PR manažérka Michaela Hircová. Dominik si tak bude môcť vychutnať odmenu čo nevidieť.

Viac o téme: Dominik PorubskýPeter HarezníkMilan Vysokai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu