Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Víťaz Farmy X Dominik sa nezdá: Zbalil túto šupu... Veď vyzerá ako Dada!

Dominik Porubský Zobraziť galériu (9)
Dominik Porubský (Zdroj: TV Markíza FarmaX)

SEKULE - Posledná séria markizáckej reality šou Farma skončila ešte v decembri. Tú vyhral mladý Dominik Porubský (21), ktorý na statok prišiel ako panic a o poctivosť ho pripravila súperka Michaela Štefániková (34). Hoci relácia skončila, priateľstvá medzi niektorými farmármi pretrvali. Aj to medzi víťazom, Renátou a Milanom, ktorým rodák z Trenčianskej Teplej predstavil aj svoju novú priateľku, ktorá sa nápadne podobá na Dadu Urbanovú (24).

Hoci sa reality šou zdajú ako čistá faloš, niekedy motyka vystrelí a vzniknú tam mnohé priateľstvá. Svetlým príkladom je aj kamarátstvo Renáty Greschner, Dominika Porubského a Milana Vysokaia, ktorí sa stretávajú aj takmer pol roka po skončení súťaže. Naposledy si urobili Sekule trip, ako to nazvala exfarmárka, a prežili spolu opäť chvíle plné zábavy.

Renáta, Milan a Dominik ostali priateľmi aj po Farme.
Zobraziť galériu (9)
Renáta, Milan a Dominik ostali priateľmi aj po Farme.  (Zdroj: Facebook Renata Greschner)

Víťaz reality šou dokonca priviedol medzi priateľov aj spoločnosť. Išlo o sympatickú blondínku Vanesu, ktorej dokonca Dominik postavil aj máj. Je tak viac ako jasné, že rodák z Trenčianskeho kraja má frajerku. Jeden detail však bije poriadne do očí.

Neskutočnú podobu si dokonca všimla aj ďalšia exfarmárka Karin Dvořáková. „Úplne ako Dada," napísala k spoločnému záberu Dominika a Vanesy. Za pravdu jej podľa slov Renáty dávajú reakcie ľudí: „Veď sa chceli s ňou fotiť, že aj Dadka nech ide!" Dominikovi však neučarovala Dada, ale krásna Vanesa. A že je to poriadna šupa!

Na tomto zábere vyzerá priateľka Dominika Porubského Vanesa úplne ako Dada.
Zobraziť galériu (9)
Na tomto zábere vyzerá priateľka Dominika Porubského Vanesa úplne ako Dada.  (Zdroj: Facebook Renata Greschner)

Viac o téme: Dominik Porubský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu