Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Temná minulosť svetovo úspešnej Češky: Nevera, smrť, sexuálne zneužívanie!

Helena Houdová Zobraziť galériu (7)
Helena Houdová (Zdroj: Instagram H.H.)

AUSTRÁLIA - Je to už takmer dvadsať rokov, čo Helena Houdová (39) vyhrala titul miss Českej Republiky. Pre mnohé ženy sa stala príkladom nielen pre svoju krásu, ale aj silné sociálne cítenie. V živote si však nežná blondína prešla doslova peklom. Z vecí a udalostí, ktorými si musela preskákať, doslova až mrazí.

Po výhre titulu miss v roku 1999 precestovala Helena Houdová celý svet. Dostávala lukratívne ponuky a spolupracovala so svetovými značkami ako Chanel či Dior. Jej fotografie zažiarili vo Vogue, Elle a ďalších magazínoch. Okrem modelingu sa naplno začala venovať aj charitatívnej činnosti, a dokonca založila svoj nadačný fond Slnečnice.

Temná minulosť svetovo úspešnej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram H.H.)

Aj keď sa môže zdať jej život rozprávkový, opak je pravdou. Modelka tragicky prišla už ako 7-ročná o kamarátku a nevyhla sa ani sexuálnemu zneužitiu. Ako tínedžerka bojovala s poruchou príjmu potravy. Ani jej vzťah nedopadol dobre. Manžel ju podvádzal, a to dokonca s niekoľkými ženami naraz, s ktorými žil tajný život. Helena nenávidela seba aj svoje telo.

S tým sa ale Helena rozhodla skončiť. Pred časom zakotvila aj so svojimi tromi deťmi v Austrálii a predsavzala si zmeniť svoj život od základov. Teraz sa snaží prestať žiť podľa predstáv iných, ale aj zabojovať so svojimi démonmi z minulosti. „Predovšetkým oslavujem odvahu žiť. Dostať sa do bodu teraz a tu. A odvahu vyberať si žiť tak, ako je najlepšie pre mňa. Potom chcem osláviť svoje rozhodnutie zvládnuť svoje traumy," rozpísala sa kráska na sociálnej sieti. Dúfajme, že krásnej miss sa to podarí a že ju už v živote čakajú len príjemné zážitky.

Temná minulosť svetovo úspešnej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook H.H.)

Viac o téme: TraumaHelena Houdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu