Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna misska šokuje: Tvár si natiera... Fuj, to je nechutné!

Helena Houdová Zobraziť galériu (9)
Helena Houdová (Zdroj: Instagram)

BALI - Bizarné praktiky! Helena Houdová (40) bola v roku 1999 zvolená za najkrajšiu ženu v Českej republike, keď vyhrala súťaž Miss. V súčasnosti sa prezentuje ako sexuálna koučka a verejnosť sa jej podarilo už neraz šokovať. Aktuálne prekvapila fotkami, na ktorých má tvár potretú menštruačnou krvou. Prečo to urobila?

Helena Houdová je nielen krásna, ale ozaj netradičná a zaujímavá žena. Okrem víťazstva v súťaži krásy sa môže pochváliť aj modelingovou kariérou. Spolupracovala napríklad so značkami Dior, Chanel a pózovala pre prestížne magazíny. Pozornosť na seba strhla aj rôznymi inými aktivitami. Je členkou hnutia Greenpeace a Deti Zeme, založila organizáciu Slunečnice, prostredníctvom ktorej pomáha deťom z detských domov a na diaľku má adoptovaných 13 detí. Helena bola vydatá za filmového producenta Omara Amanata, s ktorým má dvoch synov a dcéru. 

Helena Houdová ako víťazka Miss Českej republiky v roku 1999.
Zobraziť galériu (9)
Helena Houdová ako víťazka Miss Českej republiky v roku 1999.  (Zdroj: profimedia.sk/ DAVID NEFF / MAFRA )

Sympatická blondínka už viackrát prekvapila svojou otvorenosťou. Fanúšikom a v podstate celému svetu sa zverila napríklad s tým, že bola ako 4-ročná sexuálne zneužitá a z minulosti odkryla i to, že trpela depresiami a bulímiou. Bez príkras rozprávala i o tom, ako jej bol jej manžel neverný. 

Zrejme všetky tieto okolnosti sa podpísali pod to, že sa Helena začala viac zaoberať duchovnom a už dlhší čas sa živí ako sexuálna koučka. V rámci svojho pôsobenia sa venuje rôznym témam. V posledných dňoch sa zamerala na ženské cykly, podporu ženstva a menštruáciu. 

Pri tej príležitosti zverejnila Helena aj fotku, ktorou mnohých šokovala. Okrem iného totiž spomenula, že niektoré ženy používajú svoju menštruačnú krv ako pleťovú masku. A pri pohľade na záber to pôsobí dojmom, že aj ona sama túto bizarnú kozmetickú procedúru podstupuje. 

Reakcie followerov, ktorých má Houdová 47,5 tisíc, sú rôzne. „Fuj! Je to vulgárne a nechutné,” nekládli si servítku pred ústa niektorí z nich. Niektoré ženy boli v úžase a neskrývali nadšenie. „Ďakujem za inšpiráciu. Je úžasné, aká ste sebavedomá a vyrovnaná. Zverejnili ste túto fotku, aj keď vám muselo byť jasné, že ju väčšina spoločnosti odsúdi. Ste veľmi zaujímavá žena,” vyjadrila svoj názor istá blondínkina fanúšička.

Helena Houdová zverejnila šokujúcu fotku a status, v ktorom vysvetlila svoj pohľad na menštruáciu.
Zobraziť galériu (9)
Helena Houdová zverejnila šokujúcu fotku a status, v ktorom vysvetlila svoj pohľad na menštruáciu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Helena Houdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu