Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chcú byť spolu navždy: Jojkárska hviezda v siedmom nebi... Vzácny šperk od hokejistu!

Nela Slováková Zobraziť galériu (10)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Toto je už vážne! Jojkárska hviezda, ktorá vyhrala reality šou Hotel Paradise, Nela Slováková (28) dostala od svojho partnera netradičný, no o to vzácnejší šperk. Dojatá blondínka si vyliala srdce na Instagrame a došlo aj na odvážne slová.

Ich vzťah nabral rýchly spád. Po tom, čo sa Nela Slováková rozišla s bývalým, na ktorého má ťažké srdce za jeho správanie, našla muža doslova zo zlata. Hoci sú s hokejistom Lukášom Kozákom spolu pomerne krátko, ich láska vyzerá nekonečná. V lete sa prevalilo, že randia, no „oficiálne" sa stali párom až 6. septembra, kedy ju o to hokejista požiadal odkazom pri posteli.

Takto ju Lukáš
Zobraziť galériu (10)
Takto ju Lukáš  (Zdroj: Instagram: N.S.)

Fanúšikovia dokonca pri jednom zábere verili, že Nela s Lukášom sa zasnúbili, no išlo len o milú momentku, keď si obranca Popradu viazal šnúrku. Vstúpiť do manželstva sa zrejme neponáhľajú, no víťazka reality šou sa láskyplne vyjadrila o ich vzťahu po tom, čo od svojej polovičky dostala netradičný šperk.

Pri tomto zábere sa už mnohí tešili, že sa zasnúbili a gratulovali im.
Zobraziť galériu (10)
Pri tomto zábere sa už mnohí tešili, že sa zasnúbili a gratulovali im.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Lukáš bol v jednom z ľadových duelov ocenený ako najlepší hráč zápasu za Poprad. Za to dostal zlatú hokejku a tú daroval svojej drahej. Práve tá vyniesla Nelu do pomyselného siedmeho neba a blondínka neváhala vyjadriť svoje pocity.

„Občas sa dostanete tam, kde ste nikdy byť nechceli a ono je to vlastne to najlepšie, čo vás v živote mohlo stretnúť, aj keď ste si to nikdy nemysleli,” začína kráska, ktorá tým naráža na to, že nikdy nechcela chodiť so žiadnym športovcom a už vôbec nie s hokejistom. „Kvôli ich extrémne ťažkému a náročnému životnému štýlu, ktorému sa ich drahá polovička, čo si budeme hovoriť, nejako musí, či chce alebo nie, podriaďovať,” vysvetľuje Nela.

Ich láska by sa dala krájať.
Zobraziť galériu (10)
Ich láska by sa dala krájať.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Od základnej školy mala svoj život vysnívaný tak, že nebude musieť skoro vstávať a na dovolenku sa vyberie, kedy len chce. To sa jej aj splnilo. Kedykoľvek chce, môže nasadnúť do lietadla a ísť. Ale ona teraz nechce. „To vlastne môžem. Ale bez neho. A to nechcem,” priznáva.

Bez neho po svete cestovať nechce.
Zobraziť galériu (10)
Bez neho po svete cestovať nechce.  (Zdroj: Instagram N.S.)

I keď je to pre ňu ťažké. „S veľkým šťastím a pýchou som teraz dievča hokejistu a hrdo nosím túto zlatú hokejku, ktorý mi vybojoval ako najlepší hráč zápasu. Som dievča toho najlepšieho hokejistu, akého som si mohla vysnívať. Veľmi inteligentného a nemenej krásneho chlapa,” hrdo píše blondínka.

S Lukášom môže byť Nela normálna, ale aj blázon ako sa patrí.
Zobraziť galériu (10)
S Lukášom môže byť Nela normálna, ale aj blázon ako sa patrí.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Je naozaj šťastie, keď v niekom nájdete svoju chýbajúcu polovičku, s ktorou si rozumiete aj bez slov, no zároveň spolu dokážete prerozprávať celé hodiny o všetkom možnom. Byť pri ňom normálnym človekom, aj totálnym bláznom. A práve tak to cíti Nela a na záver dodáva: „A prvýkrát v živote dúfam, že navždy."

Romantické vyznanie Nely, ktorá dúfa, že to bude navždy.
Zobraziť galériu (10)
Romantické vyznanie Nely, ktorá dúfa, že to bude navždy.  (Zdroj: Instagram: N.S.)

Viac o téme: Nela SlovákováLukáš Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu