Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárska hviezda ukázala mamu: Sexi krivky len v plavkách... Veď vyzerá lepšie ako slávna dcéra!

Nela Slováková s mamou Janou. Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková s mamou Janou. (Zdroj: Instagram)

BRNO - Nela Slováková (28) sa pýši dokonalými krivkami. K tým jej síce trochu dopomohol plastický chirurg, no veľkú úlohu v jej prípade zohrala genetika. O tom niet žiadnych pochýb - stačí si pozrieť fotku, ktorú víťazka reality šou Hotel Paradise v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Veď jej mama v plavkách vyzerá azda ešte lepšie ako slávna dcéra!

Nela Slováková sa na sociálnych sieťach rada hrdí aj svojou rodinou. S mamou Janou má známa blondínka výborný vzťah a neraz jej spoločnosť robila aj na prominentných akciách. Aktuálne sa však víťazka Hotela Paradise pochválila záberom z wellnessu v Karlových Varoch, kde sa tiež vybrala s pani Slovákovou. 

No a pohľad na záber mamy s dcérou len v plavkách mnohým doslova vyrazil dych. Hoci je pani Jana o generáciu staršia, málokto by to tipoval. Šmrncovná blondínka s mladistvou tvárou, no najmä... To telo! Nelina mama má doslova bezchybné krivky, ktoré by jej mohli závidieť aj o 20 rokov mladšie dievčatá.

„Mama chudšia ako ja, kurnik,“ napísala k záberu hrdá dcéra. A slovami chvály nešetrili ani komentujúci pod fotkou. „Že mama? Nechápem. Strčí do vrecka aj 20-ročnú. Príklad ženy, ktorá sa o seba stará,“ objavilo sa v komentároch. Tak schválne, ktorá z nich vyzerá lepšie?

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu