Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Ďalšia šialená jazda len mesiac po brutálnej nehode Poliakov: Má to byť bývalý frajer jojkárskej hviezdy!

Bývalý frajer jojkárskej hviezdy jazdí ako šialenec! Zobraziť galériu (4)
Bývalý frajer jojkárskej hviezdy jazdí ako šialenec! (Zdroj: instagram.com/nelaslovakova/)

BRATISLAVA - To snáď nemyslí vážne! Ešte neuplynul ani mesiac, odkedy pri tragickej nehode v Dolnom Kubíne zomrel nevinný 57-ročný vodič, ktorý doplatil na nerozvážne vyčíňanie troch Poliakov. Preteky na luxusných autách, absolútna bezohľadnosť a arogancia pripravili otca rodiny o život, jeho manželka a syn skončili so zraneniami a teraz... Na internete sa objavilo video ďalšej riskantnej jazdy. A má to byť bývalý frajer Nely Slovákovej!

Martin Baláž sa do povedomia verejnosti dostal najmä vzťahom s českou hviezdou. Nie je žiadnym tajomstvom, že podnikateľ vedie luxusný život, ktorý si užíva plnými dúškami. No tento raz však zašiel priďaleko. Český portál Expres.cz si totiž na Instagrame všimol videá, ktoré majú dokumentovať jeho jazdu autom. A zo záberov doslova behá mráz po chrbte.

VIDEO: Túto zbesilú jazdu má mať podľa Expres.cz na svedomí bývalý priateľ Nely Slovákovej

Martin Baláž - nebezpečná jazda

Martin Baláž je bývalý partner Nely Slovákovej. Podnikateľ si užíva poriadne luxusný život.
Zobraziť galériu (4)
Martin Baláž je bývalý partner Nely Slovákovej. Podnikateľ si užíva poriadne luxusný život.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Nie je to pritom tak dávno, čo sa podobný štýl jazdy stal osudným nevinnému šoférovi a jeho rodine. Život mu vzali preteky troch Poliakov, ktorí sa vo vysokej rýchlosti predbiehali na frekventovanej ceste. Nebezpečné manévre však nezvládli a jedno z áut sa čelne zrazilo s vozidlom v protismere. 

Hoci z videa, ktoré Expres uverejnil, nie je jasné, akou rýchlosťou Baláž ide a či vôbec šoféruje on, je viac než zrejmé, že vodič má od maximálne povolenej rýchlosti na míle ďaleko. Navyše aj zbesilo predbieha, ako na rovnej ceste, tak aj v zákrute. Dokonca si celú jazdu dokumentoval na mobil. Jediným šťastím je, že na jeho motoristické besnenie nikto nedoplatil svojím životom.

Viac o téme: Nela SlovákováMartin Baláž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu