Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dara Rolins otvorene o Rytmusovi: Hrablo mu... Je to jeho voľba!

Podľa Dary Rolins jej bývalému tak trochu hrablo. Zobraziť galériu (8)
Podľa Dary Rolins jej bývalému tak trochu hrablo. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA – Dara Rolins (45) sa teší už zo svojho tretieho diára Rok podľa Dary, ktorý len nedávno krstila. Napriek tomu jej úsmev na tvári občas zamrzne kvôli jej bývalému, raperovi Rytmusovi (41), podnikajúcemu kroky, ktoré zamrzia. Speváčka má na to jasný názor!

Odkedy šli od seba a Rytmus sa dal dokopy s moderátorkou Jasminou Alagič, ich bývalý vzťah je stále na pretrase. Raper začal dokonca podnikať kroky, ktoré by zamrzeli nejednu ženu. Aj napriek tomu, že sa rozišli v dobrom a obaja tvrdili, že ostanú priateľmi, Patrikovo konanie môže prísť niekomu vskutku detinské.

Kedysi tvorili pár, dnes Rytmus maže všetky spomienky.
Zobraziť galériu (8)
Kedysi tvorili pár, dnes Rytmus maže všetky spomienky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kým so svojou aktuálnou partnerkou Jasminou zásobujú Instagram spoločnými fotkami, videami a príbehmi, tie s Darou postupne vymazáva. Najprv šli preč zamilované zábery, potom odstránil fotku, ktorou dali svetu na známosť, že sa rozišli a teraz dokonca vymazal aj lovesong 8. október, ktorý zložil pre blondínku v čase, keď bol do nej po uši zbláznený. Aj keď tvrdí, že spomienky si uchováva v pamäti, jeho ex to dosť prekvapilo.

Daru Patrikove kroky zamrzia, no dokáže sa nad to povzniesť.
Zobraziť galériu (8)
Daru Patrikove kroky zamrzia, no dokáže sa nad to povzniesť.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Slovenku žijúcu v Prahe tieto kroky rozhodne mrzia a je jej Patrikových rozhodnutí ľúto. Stavia sa k tomu statočne, no aj napriek tomu si myslí o bývalom svoje: „Od začiatku mu nový vzťah prajem. A to, že z toho Patrikovi možno trošku hrablo a že má pocit, že musí vymazať a zabudnúť všetko, čo sa stalo predtým, to je iná vec. Priznám sa, že v jeden moment ma to aj zamrzelo. Prišlo mi to zbytočné, ale na druhej strane, nádych, výdych. Je to jeho voľba, jeho cesta, jeho vzťah. A pokiaľ má pocit, že práve toto potrebuje, tak nech do toho ide,“ povedala Dara pre portál super.cz.

Len nedávno krstila svoj tretí diár Rok podľa Dary.
Zobraziť galériu (8)
Len nedávno krstila svoj tretí diár Rok podľa Dary.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu