Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Posledná rana pre Daru? Rytmus prehovoril... TOTO je dôvod, prečo som ju vymazal!

Patrik Rytmus Vrbovský a Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský a Dara Rolins (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Skutočne je to medzi nimi také zlé? Po tom, čo Patrik "Rytmus" Vrbovský na Instagrame prestal sledovať Daru Rolins a vymazal spoločné fotografie, z internetu zrazu zmizla aj posledná spomienka na ich v podstate ešte nedávny vzťah. A síce videoklip 8. október, ktorý raper zverejnil pri príležitosti ich prvého výročia.

Ako to už býva, okamžite sa začalo špekulovať o tom, že hudobník tento krok podnikol schválne a ide o poslednú ranu, ktorú chcel uštedriť svojej expartnerke, keďže tá sa viackrát vyjadrila, že ju jeho správanie mrzí. Ako totiž už niekoľkokrát uviedla, plánovala, že s Patrikom zostanú priatelia a rozchádzali sa v dobrom.

Pieseň, ktorú Rytmus venoval Dare, z internetu zmizla.
Zobraziť galériu (4)
Pieseň, ktorú Rytmus venoval Dare, z internetu zmizla.  (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

Rytmus však všetky tieto domnienky zmietol pod koberec svojím vyjadrením na sociálnej sieti. „Viete prečo som to vymazal? Pretože ste prehajpovaní a premotivovaní mojou minulosťou. Takže vám to len uľahčujem, aby ste z toho nechytali záchvaty,“ vyjadril sa s tým, že žiadna údajná vojna medzi ním a Darou neexistuje.

Nechajte to na mňa, kde si tie spomienky uchovám. Daru si naďalej vážim, ale kapitola s ňou je definitívne uzavretá. Od JANUÁRA pre nás oboch,“ uzavrel raper, ktorý zjavne nemá potrebu sa ďalej zaoberať ukončeným vzťahom. Skrátka vo svojom živote začal novú kapitolu a netají sa tým, že je šťastnejší ako kedykoľvek predtým.

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu