Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Macatá Pawlowská v bikinách: Ejha, to sú ale krivky!

Halina Pawlovská sa ukázala v bikinách. Zobraziť galériu (7)
Halina Pawlovská sa ukázala v bikinách. (Zdroj: Instagram H.P.)

BRATISLAVA - Moderátorka a spisovateľka Halina Pawlowská (63) je obľúbená nielen v Čechách, ale aj na Slovensku, kde si ľudia ešte spomínajú na jej talkshow Banánové rybičky. Tentoraz prijala pozvanie do zábavného programu televízie Joj Nikto nie je dokonalý, kde dostala netradičný darček. Bikiny!

Nie je žiadnym tajomstvom, že k spisovateľke Haline Pawlowskej už tak nejako patria kilá navyše. Aj ona sama si z toho dokáže vystreliť, čo dokázala aj v relácii Nikto nie je dokonalý, kde bola spolu s Máriom Kulym Kollárom hosťom moderátorov Mariána Čekovského a Martina Dejdara.

V zábavnej relácii sa spolu ako hostia stretli Mário Kuly Kollár a Halina Pawlowská.
Zobraziť galériu (7)
V zábavnej relácii sa spolu ako hostia stretli Mário Kuly Kollár a Halina Pawlowská.  (Zdroj: TV JOJ)

Už tradične sa záver relácie vždy nesie v duchu obdarúvania. Ani táto epizóda nie je výnimkou a Češka aj líder skupiny Desmod dostali darček, ktorý sa podľa produkcie k nim hodí a zároveň v sebe nesie aj dávku humoru.

Kým Kuly, ktorého si ešte stále veľa ľudí spája kvôli jeho priezvisku s multioteckom Borisom Kollárom, dostal tabuľku s jasným vysvetlením, že nie je Borisov syn, Pawlowská dostala rovno bikiny! Halina si ich vyskúšala a ukázala krivky. Prezliekať sa v štúdiu však nemusela. Dostala maketu sexi kočky v žltých plavkách.

Čekovský ju odviedol z kresla na pódium, kde jej kázal chvíľku počkať, kým všetko nainštaluje so slovami: „Dúfam, že to bude vaša veľkosť.“ Halina spočiatku nevedela, čo si „skúša“, no keď sa v modeli predviedol Marián, len súhlasne pokývala hlavou a luskla prstami na znak toho, že Čekymu by to zrejme pristalo.

Halina sa
Zobraziť galériu (7)
Halina sa  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nikto nie je dokonalýHalina Pawlowská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu