Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa Slovenka išla úplne donaha: Fuuu, veď jej bolo vidno VŠETKO!

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Tak to chcelo poriadnu dávku odvahy! Kráska Barbora Bakošová je verejnosti známa najmä vďaka titulu prvej vicemiss zo súťaže Miss Slovensko, ktorý získala ešte v roku 2015. Brunetka sa odvtedy úspešne venuje modelingu a okrem prehliadok sa objavila aj v množstve magazínov. Aha, na aké odvážne fotenie sa dala nahovoriť!

Modelka absolvovala fotenie pre časopis Break, odkiaľ pochádza séria pikantných záberov. Hoci na všetkých snímkach je vidno, že je nahá, jej krivky na väčšine nich zakrýva starší fešák, ktorý pred fotografom pózoval s ňou. Na tej najodvážnejšej však prezentuje Barbora svoje telo v celej jeho kráse. 

Barbora Bakošová má za sebou mimoriadne odvážne fotenie.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová má za sebou mimoriadne odvážne fotenie.  (Zdroj: Break/Adam Suchánek)

Známa Slovenka išla úplne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Break)

Na zverejnenom zábere stojí brunetka vedľa svojho kolegu úplne holá bez čo i len kúsočku bielizne. Keďže je otočená bokom, intímne miesta sú pred zvedavými pohľadmi skryté, čo však počas fotenia úplne neplatilo. Kráska sa však rozhodne nemá za čo hanbiť. Postavičku má doslova dokonalú a hoci na fotografii pózuje v Evinom rúchu, snímky sú naozaj vkusné a absolútne nepôsobia vulgárne. Nuž, klobúk dole za odvahu aj telo!

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu