Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hanba ako hrom: Známy herec VYŽIERAL jedlo v reštaurácii rovno z hrncov!

Známy herec VYŽIERAL jedlo v reštaurácii rovno z hrncov! Zobraziť galériu (5)
Známy herec VYŽIERAL jedlo v reštaurácii rovno z hrncov! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Hostia boli totálne v šoku! Tí, čo sa pred niekoľkými dňami rozhodli najesť v reštaurácii na nábreží Dunaja, zostali počas večere poriadne zaskočení. Objavil sa tam totiž aj známy slovenský herec, ktorý si vyslúžil poriadnu hanbu... Tak toto budú prítomní predýchavať ešte poriadne dlho!

Do redakcie nám napísala čitateľka, ktorá bola svedkom absolútne nevhodného správania herca Lukáša Pavláska. „Prišiel tam, najprv sme si ho poriadne ani nevšimli, ale to, čo sa začalo diať neskôr, nás úplne dostalo. Keď prišiel k bufetovým stolom a začal si naberať, do úst strčil s jedlom aj celú naberačku, ktorú používajú všetci ostatní stravníci. A potom ju tam vrátil akoby nič,“ opísala nám žena, ktorá jeho vyčíňanie aj natočila s tým, že s priateľkou nevedeli, či sa majú smiať alebo plakať.

Lukáš Pavlásek, ALL YOU CAN EAT
„Personál bol úplne v šoku, keď si to všimli čašníci, jedlo hneď vymenili, nechali ho dojesť a potom odišiel, ako keby nič,“ napísala nám čitateľka, ktorá však netušila, že Lukáš v tom čase v reštaurácii nakrúcal nový diel svojej šou Pavlásek2 a jeho „vyčíňanie“ bolo zámerné. V prevádzke sa nachádzal aj kameraman, ktorý herca počas „ochutnávky“ nakrúcal. Nuž, zdá sa, že nápad vyšiel. Tip do redakcie sa nám totiž dostal ešte skôr, než bolo video pripravené.

Hanba ako hrom: Známy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lukáš Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu