Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

To sa vôbec nehanbí? Z rozhovoru známeho herca budete v šoku... Čo slovo, to pi**!

Lukáš Pavlásek Zobraziť galériu (5)
Lukáš Pavlásek (Zdroj: Jan Zemiar)

ZELENÁ VODA - Preboha, toto čo je za slovník? Hoci sú nejaké tie vulgarizmy bežnou súčasťou života takmer každého človeka, známe osobnosti by si na svoje vyjadrovanie mali dávať pozor. A to najmä v prípade, že ich používajú na verejnosti, nieto ešte priamo pred kamerami. Na to však zrejme pozabudol herec Lukáš Pavlásek (30), ktorý sa počas rozhovoru na Topfeste poriadne odtrhol z reťaze...

Na Lukáša zrejme poriadne zapôsobila rocková atmosféra spomínaného festivalu a rozhodol sa odhodiť všetky svoje zábrany. Keď si na rozhovor stiahol frontmana kapely Horkýže Slíže, ľudia okolo sa nestíhali čudovať. A v poriadnom šoku bol najprv zjavne aj samotný Kuko, ktorý sa zrejme nestíhal čudovať, čo za hlúposti sa ho herec vypytuje. Ešte horšie ako s nepochopiteľnými otázkami, to však bolo s Pavláskovým slovníkom.

Lukáš Pavlásek, Horkýže Slíže
Jeho otázky totiž obsahovali jeden vulgarizmus za druhým a hoci by sa líder legendárnej skupiny po takejto náloži mohol radšej odobrať kade-ľahšie, dokázal, že má naozaj poriadny nadhľad a Lukášovi začal veselo kontrovať. Treba však dodať, že obaja páni vedeli, že celý rozhovor vedú v rámci recesie, no na tento zážitok ani parádnu atmosféru okolo určite ani jeden z nich tak ľahko nezabudne.

Lukáš Pavlásek opäč odhodil všetky zábrany. Tentokrát si na paškál zobral lídra skupiny Horkýže Slíže - Kuka.
Zobraziť galériu (5)
Lukáš Pavlásek opäč odhodil všetky zábrany. Tentokrát si na paškál zobral lídra skupiny Horkýže Slíže - Kuka.  (Zdroj: archív Topky.sk)

Horkýže Slíže dostali na Topfeste fanúšikov do varu. Odhorali známe hity aj piesne z nového albumu Pustite Karola.
Zobraziť galériu (5)
Horkýže Slíže dostali na Topfeste fanúšikov do varu. Odhorali známe hity aj piesne z nového albumu Pustite Karola.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: KukoHorkýže SlížeLukáš Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu