Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Premiéra v divadle: Kočiš prišiel s milenkou, Vyskočilove nežnosti s novou láskou a... ŠOK pre Vačkovú!

Peter Kočiš s priateľkou Mirkou, Patrik Vyskočil s novou priateľkou, Zuzana Vačková s dcérou Maruškou. Zobraziť galériu (38)
Peter Kočiš s priateľkou Mirkou, Patrik Vyskočil s novou priateľkou, Zuzana Vačková s dcérou Maruškou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok večer sa v divadle Nová scéna konala premiéra muzikálu režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka (47) - Rasputin. Tú si nenechal ujsť herec Peter Kočiš (52), ktorý do spoločnosti priviedol aj milenku Mirku (38). Muzikálová hviezda Patrik Vyskočil (26) si na afterpárty vymieňal nežnôstky so svojou novou láskou a... Herečka Zuzana Vačková (49) prežila šok!

Piatkový večer sa niesol v znamení umenia! V Divadle Nová scéna totiž uviedli nový muzikál pod taktovkou choreografa a režiséra Jána Ďurovčíka - Rasputin. Ten je podľa jeho vlastných slov mozaikou o pocitoch, ktoré vyvoláva príbeh o ruskom mystikovi. Diváci tak nemajú očakávať historický dokument. 

VIDEO: Takto to vyzeralo na premiére muzikálu Rasputin

Rasputin - všeobecno_atmosférické (miestami moodové)

Novinku si nenechal ujsť napríklad herec Peter Kočiš, ktorý do spoločnosti prišiel spolu s milenkou Mirkou. Viac ako ostrieľaný umelec, sa však v divadle cítila doma jeho partnerka - tá totiž na Novej scéne robí tajomníčku generálnej riaditeľky Ingrid Fašiangovej. 

Herec Peter Kočiš prišiel do spoločnosti s priateľkou Mirkou, ktorá v divadle robí tajomníčku generálnej riaditeľky.
Zobraziť galériu (38)
Herec Peter Kočiš prišiel do spoločnosti s priateľkou Mirkou, ktorá v divadle robí tajomníčku generálnej riaditeľky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ruka v ruke s novou priateľkou prišiel aj herec Patrik Vyskočil. Ten v novinke hrá hlavnú úlohu Rasputina, alternuje sa s novou hviezdou markizáckej Tváre Dáriusom Kočim. Predstaviteľ záhadného Rusa dorazil na afterpárty so záhadnou blondínkou a nevyhýbal sa ani nežnostiam v podobe horúcich bozkov. 

Patrik Vyskočil nežne bozkával svoju novú lásku.
Zobraziť galériu (38)
Patrik Vyskočil nežne bozkával svoju novú lásku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

V prestavení sa objavila aj dcéra herečky Zuzany Vačkovej, Maruška. Zahrala si dvojrolu dieťaťa z ľudu a dcéru cára. Zaujímavosťou je, že blondínka spočiatku o ničom nevedela. „Mamina o tom na začiatku vôbec nevedela, že idem na kasting do Rasputina. Povedala som jej to až potom. Myslím, že deň pre ním, že mamina, vtedy a vtedy idem na kasting. Drž mi palce,“ prezradila pre Topky.sk šikovná Vačkovej dcéra, ktorá vraj zvláda školu spojiť s divadlom tak, že si úlohy robí počas prestávok.

„Áno, pretože ona za mnou chodila predtým na muzikál Mamma Mia!, kde hrám, ja som na javisku a ona číta všetky nástenky, rozpráva sa s ľuďmi a dozvedela sa o tom, že sa ešte hľadá dievča do tohto tímu. Veľmi sa teším, že dostala túto príležitosť,“ prezradila Zuzka. 

VIDEO: Rozhovor so Zuzanou Vačkovou a jej dcérou Maruškou

Vačková - muzikál Rasputin

A aké pocity mal po premiére otec muzikálu? „Bol som nadšený. Plakal som, bol som dojatý, šťastný. Bol som hrdý. Hrdý na nich, na svojich spolupracovníkov,“ netajil Ďurovčík. Viac sa dozviete z videa!

VIDEO: Rozhovor s Jánom Ďurovčíkom

Ďurovčík - muzikál Rasputin

Viac o téme: Zuzana VačkováPatrik VyskočilPeter Kočiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu